Peugeot 205GT 1.4l ´85

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Zamčeno
Uživatelský avatar
satan77
Uživatel
Uživatel
Příspěvky: 69
Registrován: 09 dub 2008 19:28
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Laco
tel.:: 0
Bydliště: Bohužiaľ Zem (RS/TT) SVK
Kontaktovat uživatele:

Peugeot 205GT 1.4l ´85

Příspěvek od satan77 »

Stará láska nehrdzavie


Ahoj, len tak v krátkosti, vlastnil som ju 1 rok a potom predal do dobrých rúk kamošovi. On ju komplet porobil - podvozok, naladenie motoru, geometria, repas tlmičov atď atď... Má na to čas aj priestor. Spravil ju tak, že by ju s kľudným svedomím vraj požičal vlastnému synovi na trasu Budapest a naspäť. Medzitým som mal Ford Puma 1.7 VCT tiež rok. To je už ale trošku iná hračka. Tú predávam nie kvôli nespokojnosti, ale zobral som ju na leasing a chcem sa ho zbaviť. Naopak, odprúčam Pumu tým, ktorí chcú ukončiť púť na svojej 205-ke a pokračovať v podobnom štýle auta.

No a teraz si idem kúpiť za symbolickú cenu späť moju 205-ku pekne porobenú, vyladenú. Normálne som nechcel veriť, jak to auto sedí na ceste a nič nepukoce, krásne štartuje... Dúfam, že ju v takom "TOP" stave udržím aj ja ešte nejaký ten rôčik, dva...
Tu je foto ako som ju mal pred tým:
Obrázek
No... tie zabijácke Speedliny 15" 205-ky široké sice vyzerali na aute mega super dobre a tak isto aj krásne držalo auto na ceste, ale za krátku dobu si to fatálne odniesol podvozok, čiže nikdy viac... Možno nejaké pekné 14" 195-ky.
No ale kamarát sa o podvozok postaral - Repas tlmičov, nové brzdové doštičky, brzd. kvapalina, nové ramená, guľové čapy, geometira, vyvážené kolesá, nové gumy... a to nie je všetko :)
Nové zadné okno, olej, olejový filer samozrejme, nové zadné svetlá, nový kryt na kufri, vzduchový filter... ... ...
Proste generálka :)
Držte palce nech si to nerozmyslím :D ale za tú cenu... ( 400€ ) nerozmýšľam :)

To autíčko má svoje silné čaro.
Tak šťastný nový rok Vám prajem a veľa šťastných km!
my 205 is back :)
Zamčeno