205 GTi
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
no zatim ne cekam az jeho majitel prijede z dovolene a pak si koupi noveho pazouta, tak pocitam ze do 1-2 bych ho mel mit
btw:Marcell koupil bych jenze ja ted nesezenu moc penez a toho co si kupuju za 18000(ukecam na nizsï cenu) se celkem da kdyz Bohous me da vsechny dily co potrebuju pouze za 1500
btw:Marcell koupil bych jenze ja ted nesezenu moc penez a toho co si kupuju za 18000(ukecam na nizsï cenu) se celkem da kdyz Bohous me da vsechny dily co potrebuju pouze za 1500
VTS powa
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel
Pánové zákon trhu velí - kdo dřív přijde ten dřív mele. A já fakt potřebuju místo na jiné krámy.
Zítra si pro ten "pro mě" bordel přijede človíček a nabídl jinou cenovku. Možná to není moc fér, ale je to prostě tak.
Hasis - tobě dobře radím - nekupuj pochybné GTI. Raději si počkej a kup něco zachovalejšího za jinou cenovku. Vím, že to není snadné, když se člověk nadchne. To má potom klapky na očích a nevidí, neslyší, ale koupit vrak s tím, že ho opravím z věcí, které někdo skoro vyhazuje je dost vražda kór u auta jako je GTI.
Já např. to GTI z kterého jsou ty věci koupil tenkrát za pár šušňů a rozhodně nebylo zralé na výměnu přední nápravy - počkej a vybírej
Zítra si pro ten "pro mě" bordel přijede človíček a nabídl jinou cenovku. Možná to není moc fér, ale je to prostě tak.
Hasis - tobě dobře radím - nekupuj pochybné GTI. Raději si počkej a kup něco zachovalejšího za jinou cenovku. Vím, že to není snadné, když se člověk nadchne. To má potom klapky na očích a nevidí, neslyší, ale koupit vrak s tím, že ho opravím z věcí, které někdo skoro vyhazuje je dost vražda kór u auta jako je GTI.
Já např. to GTI z kterého jsou ty věci koupil tenkrát za pár šušňů a rozhodně nebylo zralé na výměnu přední nápravy - počkej a vybírej
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
No tak kdyz jsou ty dily od tebe tak doufam, ze sou celkem v poradku.Jinac to GTi sem ukecal o 3000 dolu a co vy vite mozna to az takova vrazda neni, kdyz to bude des a hruza (tatka se v autech dost dobre vyzna), tak me urcite rekne a pojedem z5 bez GTi.Bohouš 205 GTI píše:.....ale koupit vrak s tím, že ho opravím z věcí, které někdo skoro vyhazuje je dost vražda kór u auta jako je GTI.
VTS powa
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
dyť to tu nedávno psal že má jiného zájemce který mu nabídl lepší cenu...je to pár příspěvků dozadu...Hasis píše:Bohous to mi chces jako rict, ze ty veci pro me uz nemas? :?
Bohouš 205 GTI píše:Pánové zákon trhu velí - kdo dřív přijde ten dřív mele. A já fakt potřebuju místo na jiné krámy.
Zítra si pro ten "pro mě" bordel přijede človíček a nabídl jinou cenovku. Možná to není moc fér, ale je to prostě tak
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
kup si radši auto v relativním pořádku než takovouhle skládačku...kupuješ totiž auto které podle mě sloužilo někomu jako dojezdové, čili dojezdit a jak se začne srát tak prodat...Nejspíš už dlouho počítal s tím že si pořídí jiné tak už do toho nevrážel peníze - to teď nechal na tobě...Hasis píše:sakra ¨,ten jinec clovicek je Hugo co :)
a tos me ani ty poloosy nenechal?
jestli ne, takz nova... ma nekdo ty poloosy na prodej?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
renm píše:kup si radši auto v relativním pořádku než takovouhle skládačku...kupuješ totiž auto které podle mě sloužilo někomu jako dojezdové, čili dojezdit a jak se začne srát tak prodat...Nejspíš už dlouho počítal s tím že si pořídí jiné tak už do toho nevrážel peníze - to teď nechal na tobě...Hasis píše:sakra ¨,ten jinec clovicek je Hugo co :)
a tos me ani ty poloosy nenechal?
jestli ne, takz nova... ma nekdo ty poloosy na prodej?
přesně tak..... koupit auto a hned na tom dělat komplet GO je podle mě blbost... jasně , žádný auto z tohodle roku kor GTi nebude 100pro ,ale zrovna tohle auto nabízí 2 měsíce a věř že kdyby stálo za to tak už je dávno pryč ,protože hlad po relativně dobrým GTi je...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
mu uz davno za to auto nabizeli, ale nemohl ho hned prodat
jinac on me rikal vsechno co stim autem je a taky me rikal, ze do nej cosi dal napr. spojku novou atd.....
to auto ma pry rok
a taky pochopte, ze ja vic penez nemam.Ja si radeji ted neco koupim a pak si ho budu spravovat.Me to moc nevadi, protoze mam znamosti atd.Takze kdybych rychle potreboval nejaky dil tak no problem a taky tatik se venuje autum hodne dlouho takze to je taky velke +
jinac on me rikal vsechno co stim autem je a taky me rikal, ze do nej cosi dal napr. spojku novou atd.....
to auto ma pry rok
a taky pochopte, ze ja vic penez nemam.Ja si radeji ted neco koupim a pak si ho budu spravovat.Me to moc nevadi, protoze mam znamosti atd.Takze kdybych rychle potreboval nejaky dil tak no problem a taky tatik se venuje autum hodne dlouho takze to je taky velke +
VTS powa
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel
Hasis - já ti snad seženu nějaké GTI. Hele kolik jsi schopen splašit ??? Pokud chceš pilu ve které se můžeš hrabat, tak brácha prodává 309 GTI16. Mysleli jsme, že je tam problém v motoru a včera se ukázalo, že není, ale jelikož se toho chce zbavit, tak to nechá stále za 20.000,-
Chce to jen sehnat převodovku z nového modelu Mi16 (zpátečka naproti 5), je tam načnutá převodovka ze starýho modelu Mi16, jinak to auto je víceméně ready. A buď si jist, že 205 GTI si budeš dávat v jakékoliv situaci 8) 8)
Jen je to holt o něco větčí 205ka
A ty krámy si odvezl človíček z Prahy, nemyslím si, že HUGO potřebuje pro tohle jezdit do Prahy
Chce to jen sehnat převodovku z nového modelu Mi16 (zpátečka naproti 5), je tam načnutá převodovka ze starýho modelu Mi16, jinak to auto je víceméně ready. A buď si jist, že 205 GTI si budeš dávat v jakékoliv situaci 8) 8)
Jen je to holt o něco větčí 205ka
A ty krámy si odvezl človíček z Prahy, nemyslím si, že HUGO potřebuje pro tohle jezdit do Prahy