Pugy 205 1.8 XRDT 66kW "Béžovka"
Moderátor: rada
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: MOJE HRAČKA - Peugeot 205 1.8 XRD
takže zas nějaké změny, na autě jsou už týden zástěrky. A auto se chystá zítra k panu doktorovi, kterej vymění převodovku ze který mě v sobotu vytek všechen olej. Snad už se budou dát řadit stupně normálně .Dál se koukne se na svíčky a čerpadlo páč sem to při -1°C nemoch zaboha nastartovat. A když už bude převodovka venku, tak se mrkne i na spojku a poloosy. Jen sem zvědavej, co kde zas objeví a kolik to bude stát
- draken
- Club admin
tak dneska sem byl u mechanika a ten mi zdělil jen špatný správy , no prostě přední náprava je na sračky. Takže když už, tak tam skusim sehnat z gti. Takže převodovku mám pořád starou a shánim prachy na nápravnici, ramena a novou spojku
- draken
- Club admin
Takže už mám doma novou přední nápravu (díky To52LaNd) i s tlumičema z gti, tenhle víkend jsem ji rozebral, očistil a natřel orezlá místa. Už jsem objednanej i u mechanika, na auto pude co nejdřív po novym roce.
- draken
- Club admin
Dále přidávám pár fotek se zimní tématikou
- draken
- Club admin
tak nějaký plány do novýho roku:
1) přední náprava, převodovka, repase spojky - to pude hned v lednu, protože už to je opravdu hrozný
2) s novou převodovkou bych docela chtěl udělat i shortshift, ale toho se trochu bojim.
3) chtěl bych zkrátit řadičku a dopasovat na ni hlavici z p 406 a novej koženkovej povlak
4) dneska mě přišel středovej panel i s pětidírovym plastem na vypínače a zdravým ovládáním topení, takže až bude nálada na elektriku, tak taky pude na auto
samozřejmě tohle na 120% nebude všechno, jak se znám tak zas něco najdu, třeba teď vymejšlim převodník pro otáčkoměr z gti aby šel do dieselu a když se to povede, tak do pugy pudou celý gti budíky se všema kontrolama tlaků a teplot
1) přední náprava, převodovka, repase spojky - to pude hned v lednu, protože už to je opravdu hrozný
2) s novou převodovkou bych docela chtěl udělat i shortshift, ale toho se trochu bojim.
3) chtěl bych zkrátit řadičku a dopasovat na ni hlavici z p 406 a novej koženkovej povlak
4) dneska mě přišel středovej panel i s pětidírovym plastem na vypínače a zdravým ovládáním topení, takže až bude nálada na elektriku, tak taky pude na auto
samozřejmě tohle na 120% nebude všechno, jak se znám tak zas něco najdu, třeba teď vymejšlim převodník pro otáčkoměr z gti aby šel do dieselu a když se to povede, tak do pugy pudou celý gti budíky se všema kontrolama tlaků a teplot
- draken
- Club admin
Tak poslední den v roce jsem prožil jak jinak než hrabáním se v pugovi. K vánocům táta dostal melodický fanfáry do auta a když jsem je slyšel, tak sem je musel mit taky. Takže už mám vyrobenej a natřenej držák na trubky a usazenej kompresor. A co sem je zatim skoušel, tak musim říct že to je mazec docela. Píšou že maj 117 dB. Já to neposoudim, ale rachot to je pěknej. Dál puga dostal k vánocům novej středovej panel s pěti tlačítkama a pak sem mu eště objednal přídavný dálkový halogeny na nárazník, ale ty ještě nedorazily. Tak zatím natáhnu jen elektriku abych to měl při jednom rozebrání.
PS. Vše nej do nového roku ať vás vždy váš puga doveze bez poruch a hlavně kolama dolů.
PS. Vše nej do nového roku ať vás vždy váš puga doveze bez poruch a hlavně kolama dolů.
- draken
- Club admin
Tak přidávám fotky ze včerejší a dnešní "akce"
Na fanfáry jsem vyrobil držák z kusu plechu, nejdřív jsem nevěděl kam s nima, ale nakonec se krásně vešly mezi motor a chladič. Dál s příchodem přídavnejch halogenů na nárazník, kerý pudou na auto příští tejden, jsem muse do motoru přidat další pojistkovo-rozvodnou skříňku, protože ty dvě pojistky co původně byly na saharu toho maj na sobě už dost. Ten středovej panel je sice do modra oproti ostatním částem palubky, ale to mě ani tak nepálí, protože to je opravdu jedinej panel, kerej mě tam nejlíp sedne, sice pod topením mám pořád díru, ale to už je jen drobnost.
Dál jsem dneska vyhrabal na půdě poklice se kterýma jsme puga koupili. Umyl jsem je a skusil je dát na auto, a asi je tam nechám, protože ty plechy už začínaj pěkně rezivět.
Na fanfáry jsem vyrobil držák z kusu plechu, nejdřív jsem nevěděl kam s nima, ale nakonec se krásně vešly mezi motor a chladič. Dál s příchodem přídavnejch halogenů na nárazník, kerý pudou na auto příští tejden, jsem muse do motoru přidat další pojistkovo-rozvodnou skříňku, protože ty dvě pojistky co původně byly na saharu toho maj na sobě už dost. Ten středovej panel je sice do modra oproti ostatním částem palubky, ale to mě ani tak nepálí, protože to je opravdu jedinej panel, kerej mě tam nejlíp sedne, sice pod topením mám pořád díru, ale to už je jen drobnost.
Dál jsem dneska vyhrabal na půdě poklice se kterýma jsme puga koupili. Umyl jsem je a skusil je dát na auto, a asi je tam nechám, protože ty plechy už začínaj pěkně rezivět.
- Přílohy
- draken
- Club admin
a jelikož je novej rok, začal jsem uklízet v garáži, páč už tam byl pěknej bordel
tohle je fotka, kde jsem si hrál na popelku stím rozdílem, že popelka třídila hrách a čočku a já sem třídil šroubky podle velikosti
tohle je fotka, kde jsem si hrál na popelku stím rozdílem, že popelka třídila hrách a čočku a já sem třídil šroubky podle velikosti
- draken
- Club admin
Tak přídavný dálkový světla sou na autě
- draken
- Club admin
Tak včera šel puga znovu k panu doktorovi. V kufru měl komplet přední nápravu z gti i s tlumičema a lepší převodovku. Tak doufám, že až si ho budu příští tejden vyzvedávat, tak už bude předek o pár cm nižší a dvojka pude zařadit normálně.
- draken
- Club admin
Dneska se mi konečně podařilo sehnat perfektní středy na moje speedline. Dlouho sem bádal nad tím, co by bylo nejlepší a nakonec úplnou náhodou sem objevil tohle. Jsou to prachobyčejný záslepky na kovový nohy ke stolu. Za 4 chtěl něco málo pod 150,- - to zas neni tolik a až na nich budou samolepky s lvíčkama, tak to bude cool.
edit: přidávám fotky jak to vypadá na disku, ještě tu samolepku a bude to ok
edit: přidávám fotky jak to vypadá na disku, ještě tu samolepku a bude to ok
Naposledy upravil(a) draken dne 16 led 2010 16:49, celkem upraveno 1 x.
- draken
- Club admin
Tak opravy finišují, puga už má novou převodovku a večer snad bude po tejdnu stát na vlastních kolech
postupně budu přidávat fotky
postupně budu přidávat fotky
- draken
- Club admin
tak puga konečně stojí na nohách jenom se čeká až dojde správný spojkový lanko
ps ty sportovní tlumiče o kennyho pudou asi pryč protože to zapíchlý do země jak šíp, no možná si zvyknu
ps ty sportovní tlumiče o kennyho pudou asi pryč protože to zapíchlý do země jak šíp, no možná si zvyknu
- draken
- Club admin
Dneska sem neměl co dělat, tak sem připravoval křídlo na montáž na auto - začal jsem očistěním a odstraněním bejvalýho lepidla hrozná práce ale povedlo se, na autě to bude vypadat super
- draken
- Club admin
Tak puga je po necelejch třech tejdnech konečně doma. Ta nová náprava je znát. Je to teda změna o 666% k lepšímu. Dokonce i rádio je při 80km/h slyšet což je nezvyk.