Audio
Audio
Zdravim, pořídil jsem si novou 205ku. Ridicak mam jeste teplej :) a v aute jsem se zas tak moc nehrabal. Rad bych si poridil novy audio. Mam tu naky stary a tak to chci nahradit nakym novim. Chci si namontovat ISO konektor, ale v tej spleti kabelu nevim co kam zapojit... Nemohl by mi nekdo poradit jak na to? Uvital bych i nake fotky zapojeni. Cokoli co by mi pomohlo.
Predem dik
Predem dik
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
moc složitý to není, pokud máš staré rádio tak je na něm většinou nakreslené schéma zapojení - přední repráky, zadní, napájení - tak podle toho si zapíšeš jaký drátek je kde strčený a když si koupíš na benzince iso konektor tak tam máš taky schéma co kam zapojit tak to uděláš podle toho...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
To ja to mel jinak. Co si pamatuju tak: zlutej-zapalovani ; cervenej-12V ; cernej-kostra. A kdyz sem chtel aby to hralo bez klicku, tak zlutej a cervenej (z ISA) byly spolecne napojeny jen na 12V z baterky
A pak samozrejme draty k reprakum...ale ti uz zvladnes ne? :)
A ted v tom budes mit asi bordel co, Kolohnatku? :)
A pak samozrejme draty k reprakum...ale ti uz zvladnes ne? :)
A ted v tom budes mit asi bordel co, Kolohnatku? :)
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
pokud to někdo nepřekopal...ale radši bych byl s tímhle opatrný, ale pokud to vypadá že je to origo tak bych to tak zapojil...proud od baterky je vždycky tlustší drát než třeba vývody...a bývá na něm i pojistka...p!nk p!ggy píše:chlapci chlapci..na tohle je NORMA..zakon,atd.. faze (+) se v tomhle nejspis bude znacit cervene,kostra cerna,popripadne muze byt zeleno zluta..
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
Re: Audio
to máš uplně zbytečný žádný audio tam nedávej .:-D:...já tam nacpal blbejch 700 Watů a auto se mi může rozskočit:-D:... všecko se to tam klepe ...:-D:....a at utěsňuju jak utěsňuju furt to celý rachtá :-D:-D:..
- Linkisek
- 205club je můj domov
- tel.:: 0
Re: Audio
Občas je dobré použít vyhledávání ... http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f ... =autoradio
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl