fakt promin ale opravdu to nevypada hezky, hlavne ta radlice na snih a to kridlo (nemluvim o svetlech) jak mas na strese, misto toho jsi mel radsi koupit nejaky hezky origo spojler
Thyoridas...to mluvnické vyjadřování jsem se rozhodl zde snad někdy ani nekomentovat...Ale prostě to tak je...
Jinak celkově k tématu upravených aut. Já jsem kdysi v tuningovém světě také byl...ale je to hlavně o penězích....když vám přijede na sraz maník 18let řidičák ještě teplý a přijede Golfem nebo něčím z roku 2008 a výše s úpravou za 200-300 někdy i více tisíc a oháknutý v hadrech za tisíce, tak se na mě nezlobte, ten si na to normálně nevydělal a hlavně se většinou chubí cizím peřím. Co se týká těchto úprav, které tady občas proběhnou, jasný je to o vkusu a co od toho očekáváte, ale většina úprav je většinou brutální ničení vzhledu auta bez jakého koliv výsledku pro jízdní vlastnosti. Tyto žraločí předky atd. Hrůza děs. Nemluvím u některých o dopasování na linie auta nebo celkově dopasování dílů...občas, kdo se dívá na fota v Tuning magazínu nebo i na srazech...dá mi za pravdu.
Tuning ano, každého věc, ale ať je k něčemu (jízdní vlastnosti, výkon, atd.) a ne že si nechává v zimě proplácet od SÚS za pluhování sněhu, když už s tím tedy vůbec v zimě vyjede. Já měl Astru F a ta v zimě za celých let nevyjela.
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89 Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
tak uz ho nechte tuning taky nedelam ale za kazdou 205 se rad otocim dnes uz je kazda original. Mimo to aspon ji zachranil od vrakace.Nedej se sheffielde. Mas predstavu tak se ji drz.
mu se třeba nemusí líbit ten váš skoro originální vzhled a taky vám za to nenadává,
myslím si že tohle by jsi měl prožít každý od polepů, přes monstrozní křídla až po překvapivě nejlepší a nejjednodušší seriový vzhled
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Klobe píše:mu se třeba nemusí líbit ten váš skoro originální vzhled a taky vám za to nenadává,
myslím si že tohle by jsi měl prožít každý od polepů, přes monstrozní křídla až po překvapivě nejlepší a nejjednodušší seriový vzhled