A co se deje? Bohuzel jsem se dostal do krize a vsechno jde od 10 k 5 a tak nemam na to abych si mohl mazlicka dovolit a navic potrebuju penize.
Je to sice smutne a vhani mi to slzi do oci

to je uletfrost píše:co je toto, marda prodava svoju 205? :)
http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-205-1- ... 03619.html

Zere? to je u GTI relativni zalezi na stylu jizdy ale na delsi trat mam prumernou spotrebu kolem 8-9l/100km jako rikam zalezi na jizde jezdil jsem nejmin za 8/100. A co se tyce motoru tak je tam akorat hribek a prej je tam jeste neco delano ale to sem nedelal ja takze ti za to ruku do ohne nedam ale jede slusne.... po opravach jede jako drakrenm píše:kolik ti to žere, A ten motor máš už seriovku nebo tam jsou pořád nějaké úpravy?

jo přemýšlel jsem o tom ale asi ne, ale láká mě to...jenže zbavit se toho co mám a koupit tohle, pak zas lítat po úřadech, tyjo nevím...a musel bych se srovnat s tím že mě bude stát provoz víc než to moje...Marcell píše:Premejslis o tom Renme? :D Myslim ze bys to mel cool karu v dobrym stavu ;)renm píše:kolik ti to žere, A ten motor máš už seriovku nebo tam jsou pořád nějaké úpravy?

Spotřebu ne ale provoz...s tím souvisí mnohem víc než spotřeba - pojistka, opravy..jak říkáš řešilo se to tu několikrát takže to teď nebudem rozebírat, jsem si všeho vědom.Hanz píše:todle se tu uz resilo nekolikrat kdyz mas gti tak se nekoukas na spotrebu

coze delas si ze me srandu ne?frost píše: ..ale dojde novy milasek - Lancer EVO VIII