Potrebuju rychle pomoct!

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
Marcell
Prudič
Prudič
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Potrebuju rychle pomoct!

Příspěvek od Marcell »

Site Admin
Site Admin
tel.:: 777243997
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od makovice »

Vycistit konektor a spinani tlacitek nejakym Kontaktolem (nebo podobnou srackou) a poradne prichytit konektor (nechybi mu ten pojistnej dratek), nebo surove prilepit izolackou ;) nicim jinym to podle me nebude ;) Jeste mozna prostrikat to tesneni ve kterym to vokno jezdi ... treba silikonovym olejem ve spreji ;)
====================================

Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

no zjisti, jestli je chyba v motorku nebo ve vedení k motorku. vem si baterku z auta a připoj od ní dráty přímo na motorek. a uvidíš jestli to pojede nebo ne.

jinak mě taky nejela pravá stahovačka a musel jsem vyměnit oba vypínače-jak ten u řidiče, tak i u spolujezdce a je to ok.
zkus si od někoho půjčit 2 vypínače a uvidíš, jestli to nebude tím.
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Marcell
Prudič
Prudič
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcell »

Motorek je ok, vypinace vypadali taky. Proste zahada. Pravym vypinacen (spolujezdec) to de akorat stahnout a vytahnout to jde jen kdyz natahnu drat od konektoru ridicovyho okynka do konektoru spolujezdce. A vypinacem u ridice na stahnuti spolujezdcovyho okynka to nejde ani stahnout. Az budu mit nekdy cas, tak rozdelam palubku a pojedu po tech dratech. No a ty vypinace pro jistotu taky skusim jiny..
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

zkus překontrolovat draty co jsou v husim krku mezi dveřma a sloupkem...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

Marcell píše:Motorek je ok, vypinace vypadali taky. Proste zahada. Pravym vypinacen (spolujezdec) to de akorat stahnout a vytahnout to jde jen kdyz natahnu drat od konektoru ridicovyho okynka do konektoru spolujezdce. A vypinacem u ridice na stahnuti spolujezdcovyho okynka to nejde ani stahnout. Az budu mit nekdy cas, tak rozdelam palubku a pojedu po tech dratech. No a ty vypinace pro jistotu taky skusim jiny..
zkus si fakt půjčit od někoho 2 dobrý vypínače.
mě to dělalo přesně to samý, jedním to jelo dolů ale strašně pomalu a bruhým to jelo jen nahoru, když jsem je vyměnil oba je to už v pohodě.

ty dva vypínače jsou totiž zapojené jakoby do serie, takže pokud jeden vyndáš, tak nejede ani ten druhý. takže pokud máš vysrané oba vypínače a jeden dáš dobrej, tak ti to stejně nepomůže. musíš dát oba dobrý.

tohle mi přijde jednodušší, než rozdělávat palubku, to bych dělal, až bude jistý že to není vypínačema
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Odpovědět