viz.:
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... ?tid=29536
Potrebuju rychle pomoct!
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Potrebuju rychle pomoct!
- Site Admin
- tel.:: 777243997
- Kontaktovat uživatele:
Vycistit konektor a spinani tlacitek nejakym Kontaktolem (nebo podobnou srackou) a poradne prichytit konektor (nechybi mu ten pojistnej dratek), nebo surove prilepit izolackou ;) nicim jinym to podle me nebude ;) Jeste mozna prostrikat to tesneni ve kterym to vokno jezdi ... treba silikonovym olejem ve spreji ;)
====================================
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
no zjisti, jestli je chyba v motorku nebo ve vedení k motorku. vem si baterku z auta a připoj od ní dráty přímo na motorek. a uvidíš jestli to pojede nebo ne.
jinak mě taky nejela pravá stahovačka a musel jsem vyměnit oba vypínače-jak ten u řidiče, tak i u spolujezdce a je to ok.
zkus si od někoho půjčit 2 vypínače a uvidíš, jestli to nebude tím.
jinak mě taky nejela pravá stahovačka a musel jsem vyměnit oba vypínače-jak ten u řidiče, tak i u spolujezdce a je to ok.
zkus si od někoho půjčit 2 vypínače a uvidíš, jestli to nebude tím.
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Motorek je ok, vypinace vypadali taky. Proste zahada. Pravym vypinacen (spolujezdec) to de akorat stahnout a vytahnout to jde jen kdyz natahnu drat od konektoru ridicovyho okynka do konektoru spolujezdce. A vypinacem u ridice na stahnuti spolujezdcovyho okynka to nejde ani stahnout. Az budu mit nekdy cas, tak rozdelam palubku a pojedu po tech dratech. No a ty vypinace pro jistotu taky skusim jiny..
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
zkus překontrolovat draty co jsou v husim krku mezi dveřma a sloupkem...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
zkus si fakt půjčit od někoho 2 dobrý vypínače.Marcell píše:Motorek je ok, vypinace vypadali taky. Proste zahada. Pravym vypinacen (spolujezdec) to de akorat stahnout a vytahnout to jde jen kdyz natahnu drat od konektoru ridicovyho okynka do konektoru spolujezdce. A vypinacem u ridice na stahnuti spolujezdcovyho okynka to nejde ani stahnout. Az budu mit nekdy cas, tak rozdelam palubku a pojedu po tech dratech. No a ty vypinace pro jistotu taky skusim jiny..
mě to dělalo přesně to samý, jedním to jelo dolů ale strašně pomalu a bruhým to jelo jen nahoru, když jsem je vyměnil oba je to už v pohodě.
ty dva vypínače jsou totiž zapojené jakoby do serie, takže pokud jeden vyndáš, tak nejede ani ten druhý. takže pokud máš vysrané oba vypínače a jeden dáš dobrej, tak ti to stejně nepomůže. musíš dát oba dobrý.
tohle mi přijde jednodušší, než rozdělávat palubku, to bych dělal, až bude jistý že to není vypínačema