Předek je fakt zrušen , a já si na něm tak zakládal.
Na druhém obrázku je i vidět otlak od toho zamr.anýho zábradlí.
černý váleček o kterém jsem se i zmiňoval to koukám přežil téměř bez uhony.
zbyly od něj hadičky :-( na 3tím obr.
No ale všiml jsem si že je hnutý jen motor s převodovkou, soudě dle toho držáku
Je ale zajímavé že po rozstřelu ještě chvíli běžela sahara No a blatník mi ulítl, sice ne daleko ale upadl.
Dále bych rád řekl, že hledám stejnou P309 klidně bez papírů, stejné barvy, aby to byla jednobodová stříkačka kolem roku 91, hodlam ji zaměstnat jako nástupce tohoto věrného člena rodiny.
Kdo by věděl, budu rád za nápady.
antik- určitě tu moc neshledám porozumění...je to škoda tak jako tak, mrzelo by to každého kdo si auto vyšperkuje.....jen ale prosím tě zanadával jsi sám sobě taky??..budeš se ptát proč...to mi je jasný, ale koukni na přední pneu...do zimáků daleko..a jak píšeš všude mokro a zatáčka už namrzlá..nezlob se na mě...jasný někdy to je opravdu děs a nedá se to, ale měl by jsi to předvídat a poslední kritika na tvou adresu..kolik jsi jel.
Jinak litr jsi dostal a co vím tak dva body dolů, ale záleží co tam dopraváci napsali.Promiň tu kritiku...
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89 Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
No jenže já netušim co tam dopraváci napsali. Ani nevim jestli mi body nějaký sebrali. Nic mi neřekli.
Jel jsem normálně, silnice běžně bejvaj suchý, protože jsou přesolený, ale tady ani omylem. Tady maj totiž trolejbusy katasrtofální vzorky, takzvaný Slajky. takže cestu pro ně musej fakt vychytat co nejdřív. Ovšem tady tálo a zmrzlo to během chvíle, nevim za celou dobu mi to nekoouzalo , až na to kdyz to tálo tak brutálně, že se v těch sračkách nedalo ani chodit, to mi klouzalo taky, jinak to neuklouzlo ani omylem. Ovšem tady kde jsem ukoouzl z celým autem, ukouzl i policajt a on pak zavolal at to přijedou posypat. ami řikali, že jsem jeden z mnoha , který uklouzli. Příště asi koupit pořádný drapáky tak aspon za 20 litrů včetně hřebiků a uvidíme jestli to pujde.
Kritika mi nevadí, dáse pak lépe přemýšlet.
Ani riskovat jsem nikdy nehodlal, vozil jsem v tom rodinu a podle toho se tak chovám.
Nejsem žádná trubka.
taky si rýpnu, neuvažoval jsi o tom, když v tom vozíš potomky, že bys radši pořídil něco bezpečnějšího? Vím že je to hlavně o financích, ale přestavba tě taky něco vyjde...
PS: body neberou policajti, to bere místní úřad když dostane záznam o přestupku od policie...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |