Svornost diferencialu
- rossi
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Zdenek
- tel.:: 720565731
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svornost diferencialu
Ne svornost diferencialu
Rossi 205 1.1 44kw 91rv niní z motorem 1.4 55kw a GTI napravou
S tímhle dif. nejde nic než zavařit, to je ale jen na šotolinu př.sníh. Jinak nedoporučuji, nízka živitnost poloos,převodovky,pneu. Řešení je lamelový nebo quaife diferák cca.20.000,-kč.
Stiv píše:Zdarec pánové, chci se optal zda nemáte někdo zkušenost nebo nějaký nápad jak dosáhnout vyšší svornosti na tomto diferencialu (viz obrázek) diferencial je z převodovky z TU motoru
Naposledy upravil(a) PetrTomek dne 23 úno 2010 18:11, celkem upraveno 1 x.
ten diferák z AR je použitelnej pro P205??Díky Petr
Milo75 píše:jak již tu padlo. tento difec není samosvorný- je obyčStiv píše:Zdarec pánové, chci se optal zda nemáte někdo zkušenost nebo nějaký nápad jak dosáhnout vyšší svornosti na tomto diferencialu (viz obrázek) diferencial je z převodovky z TU motoru
takto vypadá smosvor 25% http://sejny.rajce.idnes.cz/90/
lze upravit na 50%
Zdravím, já bych měl zájem o ten telefon. Díky Petr
rossi píše:Muj mechanik zna nekoho kdo tohle zvladne jestli mas zajem tak z nej vymlatim kontakt
- rossi
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nezapomel jsem mechanik hleda ten kontakt! Ten borec dela pro profiky nejaky kolecka! A mozna uz tohle nebude chtet delat! No uvidime!
- Wingman
- Uživatel
- Skutečné jméno: Tom
- tel.:: 777036616
- Kontaktovat uživatele:
Také budu během roku schánět samosvor(Šperu) pro můj závodní speciál do vrchu.Vím jistě že by stačil sehnat i jednolamelový samosvorný diferák,nebo jak se píše ten Queife.
Peugeot 205 GTI-WR
Peugeot 205 Mi16 Maxi kit car-Závodnička na vrchy a rally
Peugeot 205 GTI 1,9 88KW-eko likvidace
- MARTIN1.9
- Nováček
- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 731402401
Zdar ladiči samosvorů.Jak to dopadlo s tím kontaktem.Taky bych měl zájem o jeden krásný samosvor. Popřípadě i kola do převodovky.Se zavařeninou se bez sněhu nedá jezdit.
205 GTI 75/94KW
http://autoskijoring.msch.cz/
- Wingman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych rád nějaký ten kousek potřeboval když už jezdit závody tak se samosvorem,že?Jako dá s ejezdit i bez něj ale na více technické trati už se s docela strácí drahocenný čas.MARTIN1.9 píše:Zdar ladiči samosvorů.Jak to dopadlo s tím kontaktem.Taky bych měl zájem o jeden krásný samosvor. Popřípadě i kola do převodovky.Se zavařeninou se bez sněhu nedá jezdit.
Nahodně sem nekdo nějaký kontakt na někoho kdo se tím zabývá.
Díky
Peugeot 205 GTI-WR
- MARTIN1.9
- Nováček
Jak je možné,že jsem dnes v Ústí žádnou 205 neviděl.Je 306 mxi.voňavka.Špéra je pořeba.
205 GTI 75/94KW
- Wingman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Protože auto ještě není dokončené a co jsem se ptal tak by mě stejně pan Urban ředitel závodu stejně nepustil jako předjezdce.MARTIN1.9 píše:Jak je možné,že jsem dnes v Ústí žádnou 205 neviděl.Je 306 mxi.voňavka.Špéra je pořeba.
Mužem pokecat budeš tak i zítra?Jsem v zatáčce u Zabytého u pořadatelů.Napiš
Peugeot 205 GTI-WR
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Ze sériového nikdy nikdo neudělal(á) samosvorný diferenciál-špéru,jednoduše řečeno a logicky odvozeno,na to aby jsi vytvořil diferenciál samosvor do toho musíš něco přidat než tam nechat ty sériové "čtyři kolečka" takže jediná varianta je buď lamelový samosvor nebo torsen Quaife,o výhodách a nevýhodách každého z nich si každý zjistí lehce sám.Druhá věc je že takových věcí tady moc na prodej z druhé ruky není třeba jako na Škodovku,takže počítejte případní zájemci s tím že to bude opravdu drahá sranda.A ještě jedna důležitá věc,autor tohoto příspěvku to chtěl dokonce na motor TU takže počítej s tím že montáží samosvoru ti klesne výkon tak na polovinu a všem ostatním zájemcům co mají poctivých 130koní bych to opravdu nedoporučoval
- MARTIN1.9
- Nováček
Byl jsem jen v sobotu kouknout na kamarada jak jezdí.Samosvor mi zjíšťují.Ale jestli bude kolem dvaciti tak do toho jdu.Dám zpravu.
205 GTI 75/94KW
- TomasCTI
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
- tel.:: 0
můžeš to nějak rozvést s tim víkonem ,jak to že klesne docela by mě to zajímaloTomGTI píše:Ze sériového nikdy nikdo neudělal(á) samosvorný diferenciál-špéru,jednoduše řečeno a logicky odvozeno,na to aby jsi vytvořil diferenciál samosvor do toho musíš něco přidat než tam nechat ty sériové "čtyři kolečka" takže jediná varianta je buď lamelový samosvor nebo torsen Quaife,o výhodách a nevýhodách každého z nich si každý zjistí lehce sám.Druhá věc je že takových věcí tady moc na prodej z druhé ruky není třeba jako na Škodovku,takže počítejte případní zájemci s tím že to bude opravdu drahá sranda.A ještě jedna důležitá věc,autor tohoto příspěvku to chtěl dokonce na motor TU takže počítej s tím že montáží samosvoru ti klesne výkon tak na polovinu a všem ostatním zájemcům co mají poctivých 130koní bych to opravdu nedoporučoval
PEUGEOT CTI
- rossi
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kontak jeste porad nemam dneska jsem se na nej ptal! Ten clovek je z budce a dela pro tyhle autokrosaare kolecka do prevodovky a poradi i se samosvorem nebo ho nejak upravi ci co ale je to clovek co se v tom pohybuje dost dlouho! Neni jiste jestli to bude pro vas delat ma prej moc prace a dela spis jen pro profiky!