Předběžně dotaz, jestli by nebyl zájem o můj volant, který mám momentálně v autě. Volant je cca rok po novém obšití, takže v parádním stavu, nápis GTI uprostřed je modře (pouze modrej lak na nehty, jde případně snadno sloupnout).
viz:
PS: kdyby bylo víc zájemců, mám tu ještě jeden, ale ten není obšitý, jinak úplně stejný
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
Ale prd,ale není moc práce,takže není moc výplata.Tudíž moc nemůžu rozhazovat i když bych chtěl plno věcí ...takže prostě krize se projevila na někom jiným.Nevím co mám za nábu,ale taky se podívam co tam mam.
stačí ti asi jakákoliv nába, taky mám převrtávanou na jiný volant, resp. na jinou rozteč a jak tak koukám na ten volant tak je tam taky už z výroby hodně dírek
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
N3R3Z píše:Venkovak: hele změř mi prosím rozteč dírek na té tvé nábě a kdyžtak se nějak dohodneme :)
hele tady je jedna fotka a rozteč šroubů je: 35mm dva šroubky vedle sebe
70mm šroubky napříč,tedy protilehlé
Jinak je celkem pěknej, a celej bych nechal za 1200,takže i pro ostatní.Jsou vidět nečistoty,ale to stačí jen očistit a je pěknej.
hele tenhle už je zamluvenej, příští týden ho už posílám pryč, sorry... ale jestli chceš, mám tu ještě jeden uplně samej, ale nemá obšití, ten bych ti za ty 300 klidně nechal