Peugeot 205 1.4
Moderátor: rada
Peugeot 205 1.4
Zdary tak tohle je muj Peugeot 205 1.4...Nic moc na něm ještě neni uděláno.Ve předu je upravenej nárazník GTíčka,pak jsou tam M3 zrdcátka,elektrony s podložkama(ale jenom v zadu zatim),no a hlavně je tam celkem dobrá muzika,ale tu jsem nestihl nafotit,časem dodám!!!Budu informovat o dalších změnách
Re: Peugeot 205 1.4
No tak už jsem konečně potách plato a desku pod zesilovačem..Vyměňoval jsem destičky,kotouče a čepy (nemam fota).No a pak nějaké ty úpravy v interieru ještě
Dnes bylo hezky,tak jsem puga umyl...Jo,mám nový přední,zadní nárazník a práhy..Ještě mě čeká dodělat to žebrování na dveře,bez něj ty práhy nejsou moc pěkný...
Dneska jsem konečně dělal pořádek v kufru a poták ho kobercem :) Už mam dodělaný i ty práhy,ale nemam fota..Snad žítra je dodam
Dneska jsem umyl už konečně pořádně puga..Pěkně jsem ho vyluxoval a očistil plasty :) Už tam konečně mam i ty "žebra" na dveřích..Už jen zadělat šrouby a stříknout :) Kufr už mam taky potažen..Dnes jsem ještě odvezl kola na srovnání a nastříkání..Takže jsem se dneska činil Copak na něj řikáte????
Tak dneska jsem vyměnil zelenej koberec za modrej A taky jsem trošku upravil ten bordel v kabelech Ještě jednou za koberec děkuju ,,venkovakovy"
Asi se budu muset s peugeotem rozloučit Takže za pár týdnů bude asi na PRODEJ
Tak zatim se s peugeotem loučit nebudu :) Takže jsem koupil barvu a konečně nastříkam ty plasty a nárazníky (aby to konečně byla stejná barva),pak ještě musim koupit lanka na ruční brzdu,protože už jsou docela v háji..Takže se bude pokračovat v opravach a úpravach
Tak přítelkyně mi odjela na soustředění,takže mam dost času na práci :) Konečně jsem vyměnil kotouče,destičky a lanka od ruční brzdy..Sundal jsem z kufru ty vlnky,ještě tu budu musel zarovnat :) Ale nevím jestli je to dobrý zadělat kitem,jestli to nebude moc velka vrstva?? Opravil jsem šíbr,protože mi prasklo lanko..Ted jěste přemejšlim na reprákach ve předu,protože se mi to nelíbí jak to tam mam daný ( jak je okolo tapece vidět ta bílá ) :'( A konečně snad nastříkam ty plasty do barvy auta :)
Tak dneska jsem nastříkal zrcátka,přední a zadní nárazník do barvy auta :) Ještě mě čekaj ty boční plasty :)