S tou střechou za deště to bylo myšleno jako vtip ... I mně se líbí široké 205 cabrio ať už Guttman a nebo Dimma, a kdyby byl tento v červené barvě a neměl křídlo a ty výdechy na kapotě, určitě by oslovil více zájemců ...
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Linkisek píše:S tou střechou za deště to bylo myšleno jako vtip ... I mně se líbí široké 205 cabrio ať už Guttman a nebo Dimma, a kdyby byl tento v červené barvě a neměl křídlo a ty výdechy na kapotě, určitě by oslovil více zájemců ...
však ty výdechy a křídlo ze zadnim spojlerem bych dal 100% pryč sou hrozný
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP. PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek PEUGEOT 605 SLd Vrakouš PEUGEOT 205GT prodáno PEUGEOT 405 D prodáno PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
njn sme na to auto prisny proto ze vime jak dobre muze vypadat, ale to bude na Maxovi. Dalsi muj postreh je ze ta strecha je nejspis manual coz ale neni chyba auta
Zalezi na tom jestli to delal ten samej clovek, to by bylo nejhorsi takovy si neuvedomuju jak to auto vlastne zrusili. A s cenou dolu nepude. V kazdem pripade v interieru jsou pouzitelne snad jen packy na sterace a blinkry
Jak už psal Lubec Maxi, hlavně dej pozor na tu střechu, případně chtěj nižší cenu a taky tu korozi budky, jinak s auty děláš tak prkotinky dořešíš ... Do 15 000,- bych ho osobně vzal ... A interiér neřeš, lakované plasty vyměníš za černé a dveřní tapecy taky seženeš v černé nebo tak, a hned to bude líp vypadat ...
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Lubec píše:Zalezi na tom jestli to delal ten samej clovek, to by bylo nejhorsi takovy si neuvedomuju jak to auto vlastne zrusili. A s cenou dolu nepude. V kazdem pripade v interieru jsou pouzitelne snad jen packy na sterace a blinkry
však uvidim jak to bude až tam zajedu. poprosim vinoraka aby tam zajel semnou.
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP. PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek PEUGEOT 605 SLd Vrakouš PEUGEOT 205GT prodáno PEUGEOT 405 D prodáno PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
o tomto jsme se celý minulý týden bavili s Linkiskem Střechu bych neřešil, to bude to poslední co by tě finančně nepotěšilo, tyhle kytové monstra mají zásadní problém v praskání v místech spojů, to dlouho nevydrží, ale lak to stejně bude potřebovat a interiér hrůza, ale to je maličkost...dalo by se o něm uvažovat s cenou max 10 tis + eko poplatek.
PS: zimu bych neřešil, sůl ten laminát sežere dřív jak plech...to není kára na zimu
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |