Relé dálkových světel 205
-
Vadim
Relé dálkových světel 205
Ahoj. Nejde mě přepnout na dálkové, z potkávacích přepnu a je tma. Kde je příslušné relé?
Ď! :x
- hugo boss
- V.I.P

- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
Re: Relé dálkových světel 205
přidělané na stěně v motorovém prostoru nad nádobkou na brzdovou kapalinu, nebo v jejím okolí... je zelené , většinouVadim píše:Ahoj. Nejde mě přepnout na dálkové, z potkávacích přepnu a je tma. Kde je příslušné relé?
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
-
luky296
Taky bych to spis videl na tu packu, mel sem ji vhaji taky, rele bych rekl ze spis ne, je dobre, utesnene, muselo by mit prasklej obal, to by se tam pak mohla dostat vlhkost a ta by spusobila oxidaci jedine tak by mohlo odejit, nebo v doslo nekde na ceste ke skratu, a vyhorelo. Ja bych vyndal rele, oskousel bych ho, a kdyz by fakalo, tak bych sel hned po tom prepinaci.
- Milhaus
- Club admin

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
když se pokazí přepínač tak jen nefungují dálkové ale jinak to svítí, žádná tma...luky296 píše:Taky bych to spis videl na tu packu, mel sem ji vhaji taky, rele bych rekl ze spis ne, je dobre, utesnene, muselo by mit prasklej obal, to by se tam pak mohla dostat vlhkost a ta by spusobila oxidaci jedine tak by mohlo odejit, nebo v doslo nekde na ceste ke skratu, a vyhorelo. Ja bych vyndal rele, oskousel bych ho, a kdyz by fakalo, tak bych sel hned po tom prepinaci.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
-
Rohlik rsv
Mam podobny problem. Vse funguje jen nemuzu prepnout z tlumenych na dalkove. Vzdy pri prepnuti cvaklo rele ted to nedela! Je vada v rele nebo prepinaci???renm píše:když se pokazí přepínač tak jen nefungují dálkové ale jinak to svítí, žádná tma...luky296 píše:Taky bych to spis videl na tu packu, mel sem ji vhaji taky, rele bych rekl ze spis ne, je dobre, utesnene, muselo by mit prasklej obal, to by se tam pak mohla dostat vlhkost a ta by spusobila oxidaci jedine tak by mohlo odejit, nebo v doslo nekde na ceste ke skratu, a vyhorelo. Ja bych vyndal rele, oskousel bych ho, a kdyz by fakalo, tak bych sel hned po tom prepinaci.
Kdyz pri vypnutych svetlach dam svetelnou houkacku tzn. dalkove, tak sviti...
Diky za radu
- hugo boss
- V.I.P

- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to na špatnou páčku....Rohlik rsv píše:Mam podobny problem. Vse funguje jen nemuzu prepnout z tlumenych na dalkove. Vzdy pri prepnuti cvaklo rele ted to nedela! Je vada v rele nebo prepinaci???renm píše:když se pokazí přepínač tak jen nefungují dálkové ale jinak to svítí, žádná tma...luky296 píše:Taky bych to spis videl na tu packu, mel sem ji vhaji taky, rele bych rekl ze spis ne, je dobre, utesnene, muselo by mit prasklej obal, to by se tam pak mohla dostat vlhkost a ta by spusobila oxidaci jedine tak by mohlo odejit, nebo v doslo nekde na ceste ke skratu, a vyhorelo. Ja bych vyndal rele, oskousel bych ho, a kdyz by fakalo, tak bych sel hned po tom prepinaci.
Diky za radu
www.peugeotdilykocbere.cz
-
Rohlik rsv
hugo boss píše:vypadá to na špatnou páčku....Rohlik rsv píše:Mam podobny problem. Vse funguje jen nemuzu prepnout z tlumenych na dalkove. Vzdy pri prepnuti cvaklo rele ted to nedela! Je vada v rele nebo prepinaci???renm píše: když se pokazí přepínač tak jen nefungují dálkové ale jinak to svítí, žádná tma...
Diky za radu
Dík...