škubání motoru

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Odpovědět
nitro

škubání motoru

Příspěvek od nitro »

ahoj, potreboval bych radu... mam 205 1.1 LOOK (91, 44kW) a kdyz se mi zahreje motor zacne dost skubat, po sundani nohy z plynu a opetovnym pridani se to nachvili srovna.... zkousel jsem vymenit svicky a nepomohlo to.... :( takze kdyz by mel nekdo napad co s tim celkem by mi to pomohlo :))
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

neni to treba jen nekvalitnim benzinem? ten vetsinou skube
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Re: škubání motoru

Příspěvek od hugo boss »

nitro píše:ahoj, potreboval bych radu... mam 205 1.1 LOOK (91, 44kW) a kdyz se mi zahreje motor zacne dost skubat, po sundani nohy z plynu a opetovnym pridani se to nachvili srovna.... zkousel jsem vymenit svicky a nepomohlo to.... :( takze kdyz by mel nekdo napad co s tim celkem by mi to pomohlo :))
zkus vyměnit palivový filtr... :wink:
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Hanča
205 its my life
205 its my life
Skutečné jméno: Hanka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanča »

Teď už je to teda asi nepodstatný :) , ale nám to dělá taky a máme špatnej potenciometr škrtící klapky - hlásí nám to i kontrolka :?
A já stále čekám, zda někdo skočí do garáže a podívá se, zda ho nemá navíc :roll:
A mimochodem máme i úplně stejnej typ auta 8)
makovice
Site Admin
Site Admin
tel.:: 777243997
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od makovice »

Mno jsete ... asi blbost, ale prekontroluj si vzduchovej filtr ... skubani obecne byva moc bohata smes, coz znamena moc benzinu, nebo malo vzduch.

V pripade toho cidla je to to samy .. jenom proste jednotka nevi kolik tam ceho jde. Neco podobnyho dela taky vzduchova vaha (tam je taky podobny cidlo). Kazdopadne bych hledal neco okolo vzduchu, pac jednotku jsi urcite nemenil a tudiz paliva vic nedava ;)
====================================

Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
Odpovědět