:oops: ja sa trosku snazim :oops: :oops: skusim byt teraz trosku uzitocnyhugo boss píše:pořád se tu někdo registruje , ale žádnej aktivní člen navíc.... divný, nechápu to proč se sem teda registrujou...
a je tu celkem mrtvo :?
8)
:oops: ja sa trosku snazim :oops: :oops: skusim byt teraz trosku uzitocnyhugo boss píše:pořád se tu někdo registruje , ale žádnej aktivní člen navíc.... divný, nechápu to proč se sem teda registrujou...
a je tu celkem mrtvo :?
tak to nesouhlasím, prohlížet si to tady může každý klidně anonymně, nemusí se vůbec registrovat, tudíž kdo se zaregistruje tak proto že je to tady pro něj užitečné, ale škoda že každý se nepředstaví, nebo aspoň něco nenapíše, dovedete si představit sraz kde bude 200 dvěstapětek? Nebyla by to nádhera? Takhle je tu jen pár lidí co se tu známe a diskutujem spolu...freezo píše:tak ludia chodia nato aby niečo kupili , niečo sa priučili a tak ak to tu neni tak odchadzaju
jo, něco takovýho bych udělal , ale 14 dní? to je málo.... vem si to že odjedeš na dovču na 14 dní a seš vyřízenej :lol:makovice píše:Zavedl bych do databaze pravidlo ...... kdo se prihlasi a do 14dnu od registrace nevlozi zadny prispevek, tak se automaticky maze .... a mate to vyrizeny .... konec koncu na autohificlubu mi chodi mail po nejaky dobe bez prihlaseni ze pokud se do tydne neprihlasim tak me smazou .... prijde mi to fer ;)
standardne ho nahrajete na strance http://www.imageshack.usbuddha píše: A propo poradí mi někdo jak sem hodit fotku???dík
a za domácí úkol si sám bez pomoci uděláš avatarbuddha píše:wau tak už jsem svéprávnej,moc díky :)
ale když na něj tak koukám tak už se těšim na jaro a montáž nových pružin a tlumičů :)Zatim jsem přetěsnil motor,udělal novej vejfuck a vyměnil převodovku.