Kde se pripojuje kabel k diagnostice? je to ta krabicka co je v odkladaci skrini u spolujezdce nebo nekde jinde? A jestli nekdo mate, tak prosim foto umisteni cidla na teplotu oleje.
No je tam asi na nic, aspoň já mám dvou-pinovej, což je analog, takže s počítačem si asi moc nepokecá. Dobrý je to tak pro ty, kteří nemají na palubce kontrolku a nemůžou si to jak jinak vyblikat.
Jo a to čidlo, jde to někde sehnat? Ptal jsem se už v několika obchodech a nic. Kostří se mi to přes něho a teplotu ukazuje pořád na max. Nebo tam můžu dát nějaky jiny NTCčko, ktery má stejnej závit a bude to správně fungovat?
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
no ja to nastartuju a v pohode drzi a asi po 1minute(nejspis, az se to trosku zahreje) to chcipne(auto celou dobu stoji na miste) a pri dalsim pokusu o nastartovani to uz musim drzet na plyne jinac to porad chcipa dokut ho kousek neprojedu.
tak já mám zas problém při rožínání světel, nastartuju a jak hned rožnu světla tak spadnou otáčky někdy i tak až to zdechne pokud včas nepřišlápnu plyn, ale je to jen takové zhoupnutí, když je zapnu trochu dýl po nastartování, třeba až se rozjedu tak v poho...jen se na okamžik sníží a pak se zas ustálí...ale zdá se mi že mám dost vysoko volnoběh, je někde kolem 1000 spíš i víc...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |