kluci mam problem, nebudu kvuli tomu zakladat dalsi nove tema kdyz jde taky o poloosu.
mel sem v pr**** predni ramena a kdyz sme menili s bratrankem rameno u ridice tak sme nechtene vytahli poloosu ale zase ji tam dali zpet. vytekl asi decka oleje. no a po vymene kdyz sem jel domu tak od te doby tam neustale huci a je to ze strany ridice. bratranek rika ze to je loziskama v kolech ale zae strejda ze by to mohlo byt tou poloosou ze tam musi byt specialne nasazena. tak nevim jak na to a jak to zjistit
Max píše:myslim že to bude ložiskem. taky mi to hučelo jen co jsem vyměnil ložiska tak to dalo pokoj
tak ja asi koupim ty loziska ..ale doufam ze to prestane..fakt nevim co s tim. a v cervnu mi konci technicka a budu mit puga 406 ale do te doby jeste musi slouzit
Poloosa se normalne nacpe do prevodovky a hotovo, maximalne si tim zkazis gufero kdyz ji tam blbe strcis. Ale hlavne matku na poloose musis poradne dotahnout, ale to je snad jasne. Olej bys mohl dolit, je treba mozne ze ti vytekla posledni kapka co to tam v prevodovce mazala .
Jinak teda lozisko..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Tady je to teď samá poloosa ...a ještě mě napadlo,jak si řikal na začátku,že tam nemáš sponu,ale je to tam suché,tak copak kdyby už vylítala všechna vazelína a jedeš téměř na sucho
Venkovak píše:Tady je to teď samá poloosa ...a ještě mě napadlo,jak si řikal na začátku,že tam nemáš sponu,ale je to tam suché,tak copak kdyby už vylítala všechna vazelína a jedeš téměř na sucho
To bylo na me? Nevim co sem psal presne na zacatku a sem liny to hledat , ale vazelina tam zcela urcite je... jelikoz okolo toho kloubu nebyl ani sebemensi strikanec .. jinak se to drzi vsude kolem kdyz to vyteka. A poloosa byla nova, RCA made in France... tak pevne verim, ze tam vazelinu dali
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Venkovak píše:Tady je to teď samá poloosa ...a ještě mě napadlo,jak si řikal na začátku,že tam nemáš sponu,ale je to tam suché,tak copak kdyby už vylítala všechna vazelína a jedeš téměř na sucho
To bylo na me? Nevim co sem psal presne na zacatku a sem liny to hledat , ale vazelina tam zcela urcite je... jelikoz okolo toho kloubu nebyl ani sebemensi strikanec .. jinak se to drzi vsude kolem kdyz to vyteka. A poloosa byla nova, RCA made in France... tak pevne verim, ze tam vazelinu dali
Jo to bylo na tebe a neber to nějak vážně,to byl žert .A je pravda že ta vazelína je extremně přilnavá