Tak včera konečně došlo na zadní nápravu. Měl sem z vrakouše pěknou,údajně byla po repasy nedlouho před odstavenim auta. K našemu velkému překvapení nekecali, čekal jsem že budu muset přehazovat díly z brzd, ale když sme sundali bubny,což šlo krásně rukou bez stahováku,neměly žádnou hranu, tak na nás vykouklo obložení v asi 99% stavu,krásná prasátka a plně funkční samostavy, poté ještě jedno překvapení v bubnech byla místo original ložisek jiná,ale ne ta originální, ale dvě vedle sebe soudečkový,nebo jak se jim řiká,v tom se neorientuju,Tak to tam zatim necháme.Rovnou sme taky navrtaly mazničky,ještě si tam budu muset nacpat tahavku. Přehodit nápravu není zas tak složité,ani zdlouhavé,ale horší bylo že se samozřejmě utrhaly trubičky. Tak jsme vzali nové zadní na favorita,co měl pán u kterého jme to dělali. Ale aby to nebylo tak jednoduché,tak pitomej peugeot dává na každou stranu jinou velikost těch matek. Matky jsme získali ze starých trubiček,ovšem jak udělat kuželík na konci upravené trubičky?Sobota,navíc svátek,a jedinej chlap o kterem sme věděli že na to má nástroje nebyl doma. Naštěstí si táta vzpomněl na chlapa,který má kousek odtud servis na peugeoty,já ani nevěděl že tam nějaký servis je
![icon_eh :ehm:](./images/smilies/icon_eh.gif)
Pán byl naštěstí doma,ale že to neudělá,ale klidně nám to půjčí,když to pak přivezeme. Neměl tedy ten nástroj který přímo vylisuje kuželíček,ale takovej bazmek,kterej kuželem proti trubičce jí rozšíří,takže vznikne takovej trychtýřek, no lepší než drátem do oka,tak jsme to s povděkem přijali. Kupodivu se nám to na obou trubičkách povedlo udělat napoprvé bez toho aby trubička praskla,alespoň že se to dělalo jen na jedné straně,druhá má na favoritu stejný rozměr jako pug,jen se maličko zkrátily a naohýbaly podle starých. Zatím nikde nic neteče,tak to vypadá že to bude držet dobře. Konečně nejezdím s kolama do áčka,je to super,ještě sem se nebyl pořádně projet,ale sem zvědav na rozdíl s nápravou která pruží. Zase mě to malé staré autíčko začlo víc bavit,když nevypadá jak přeložená tatra
![:fran: :fran:](./images/smilies/fran.gif)