Poky díky za pochvalu, jinak kola vypadaj ve skutečnosti ještě odost lépe
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
kolegům v práci se zdálo že by moje auto chtělo vylepšit :D tak vzali bilo a černou elektrikářskou pásku a pustili se do prace :D ... vysledek zde ... Womec Cirkus Tuning
Ja bych je asi zabil . Jednou mi udelal kamos na chate kanadsky zertik, ze sem rano nasel cele celni sklo od zubni pasty... a tak sem se nasral, ze byste me nechteli videt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa