Sháním něco co by umělo práci s dokumenty v mobilu, pro dotykové telefony
symbian S60 v.5 (N97)
vše kromě quickoffice, ten mám v základu a je to jen prohlížeč a nejde mi přeinstalovat cracklou verzí která umí i editovat poradíte něco? certifikovat aplikace umím, takže prostě cokoliv, hack telefonu nemám a dělat to zatím nebudu, je v záruce a je firemní
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Mi sel quickoffice normalne odinstalovat a nahrat plnou verzi.. ale mel sem to na predchozi verzi symbianu. Stejne je to tak akorat na hrani, na praci je vetsina displeju moc malych... to uz spis si koupit netbook a mit pokoj.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
mě odinstalovat nejde, mám to z výroby, musel bych to mazat manuálně a na to nemám nervy, co se velikosti týče mě to vyhovuje, když jsem mimo tak dokážu upravit cenu nabídky v mobilu a poslat mailem, samo že tam nehodlám psát žádné romány
womec: díky, vyzkouším
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |