Noví členové
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
chi chi, to mám přehled co? nj jsem prostě 205 boss
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- makovice
- Site Admin
- tel.:: 777243997
- Kontaktovat uživatele:
Ta ja bych to nemozna i udelal jenom na prihlaseni ... ale jinak bych to klidne vubec nerikal .. proste kdyz se zaregistruje a nenapise nic do 14dnu, tak ho smaznes. Kdyz se on bude snazit prihlasit tak mu nahlasi ze neni ... ;)
====================================
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
- Hanča
- 205 its my life
- Skutečné jméno: Hanka
- Kontaktovat uživatele:
Sice nejsem kluk, ale už to taky umím (protože mi to kucí naučili)dan píše:kluci jak si muzu dat pod jmeno obrazek? nejak se mi to nedari,dikaz
Nejdřív si ten obrázek uložíš (na hlavní stránce je odkaz UPLOAD), ale nepiš do názvu háčky, nebo čárky (mně to pak nešlo). No a pak zkopíruješ odkaz na ten obrázek do profilu (úplně dole je okýnko: Odkaz na vzdálený obrázek postavičky).
Doufám, že jsi to pochopil - snažila jsem se :P
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
dan píše:kluci jak si muzu dat pod jmeno obrazek? nejak se mi to nedari,dikaz
Hanz píše:na hlavni strance mas slozku upload tam si uploadnes obrazek a zkopirujes si link co se ti automaticky vygeneruje pak das na foru profil a tam do policka
Odkaz na vzdálený obrázek postavičky:
vlozis ten vygenerovany link a odkliknes to a voala mas to tam (:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- Hanča
- 205 its my life
- Skutečné jméno: Hanka
- Kontaktovat uživatele:
To jsem ho jako navedla špatně, že mi ještě doplňuješ???renm píše:dan píše:kluci jak si muzu dat pod jmeno obrazek? nejak se mi to nedari,dikazHanz píše:na hlavni strance mas slozku upload tam si uploadnes obrazek a zkopirujes si link co se ti automaticky vygeneruje pak das na foru profil a tam do policka
Odkaz na vzdálený obrázek postavičky:
vlozis ten vygenerovany link a odkliknes to a voala mas to tam (:
8) 8)
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, nějakou dobu už taky navštěvuju tohle fórum, takže se vám zkusím stručně představit. Jsem nějaký Lachtan (Kuba). Bydlím v Třinci, přechodně Ostrava, tak doufám že tady najdu i nějaké zpřízněné duše z okolí. Moje první auto (Peugeot 205 XR) jsem koupil na konci léta za tězce vydřené peníze na brigádě. Z toho plyne že jsem stále student, i když se tomu někdy sám divím :D Takže peněz není moc, ale plány jsou už trochu dané. Auto zatím není v nějak zvlášt perfektním stavu, nicméně jsem ho kupoval s tím, že do něho nebudu muset moc investovat. Takže chvíli by mělo jezdit a nic po mě nechtít. Doufám že se budu moct zapojovat do diskuzí, pokud čas dovolí a budu třeba přínosem pro klub. No zatím asi tolik :lol: Jinak fotka není zatím aktuální, takhle vypadalo při koupi, dnes má už mírně jinou podobu, foto někdy vyměním.
- vincent
- Stálý inventář 205clubu
to jo po me steto taky chteli.fotky miho auta uz ste videli no a ted neco o me sem automechanik jak uz vyte,ale delam nakladaky Tatry a Many bydlim v Rybnici kousek od Plzne a taky doufam,ze tady nejsem jedinej z Plzenska.pazoutka sem si taky musel koupit z donuceni a taky abych si nepucoval auta rodicu.takze to auto neni moc vydreny za tu cenu.a auticko taky musim poladit hlavne lakem a karoserii vyklepak a zakitovat atd.a po nakym case bych chtel i motor.no a to je asi tak vsechno 8)