exekuce

Chtěli byste si jen popovídat? Tak právě tahle sekce je tady pro vás
Odpovědět
killer
205 its my life
205 its my life
Skutečné jméno: Dalibor
tel.:: 0

exekuce

Příspěvek od killer »

tak mi dneska prisla exekuce za pokutu kterou uz mam 3 roky zapacenou :bas: :bas: :bas: pani na urade ktery jsem platil pokutu na 3x tak mi do jedny stvrzenky nenapsala variabilni symbol a ted po trech letech mi prislo za 200kc 11400kc mazec tak ted mam volani a litani s vyrizenim z toho bych se po......
peugeot 205 1.4 gt motor XY8 59kW (80ps) rv.1984 5dv. whiteasi death odvezen na nd bohuzel doslouzil
ted rodinne auto wv golf 3 variant combi 1,8 stale benzin
powl
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Pavel

Re: exekuce

Příspěvek od powl »

To jsou smejdi :roul: :roul: Kdyz udelas chybu ty tak te drbou az do tretiho pokoleni ale kdyz oni ani se neomluvi a jeste s tim mas vydaje :bas:
Už jen Xsara 1,8 8V
1986 Nissan Patrol 3,3 TD Wagon - nedám si pokoj

Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny!
killer
205 its my life
205 its my life

Příspěvek od killer »

jj sem byl jsem nasranej kdyz mi to pritelkyne volala ale to mi rekla jeno polovicku kdyz jsem to cetl cely tak jsem byl nasranej jeste vic :pifpaf: :pifpaf:
peugeot 205 1.4 gt motor XY8 59kW (80ps) rv.1984 5dv. whiteasi death odvezen na nd bohuzel doslouzil
Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

Presne ten pristup statnich uredniku je nehorazny... po tobe chteji do puntiku abys plnil presne a vcas to co musis. A oni kolikrat ani neznaji zakony, kteryma se maji ridit, vubec nevi ktera bije, veci vyplaci kolikrat bez omluvy s nehoraznym zpodenim a nejake zakonne povinnosti je vubec nese*ou... a kdyz jim to reknes presne co a proc maji delat a ze je to jejich povinnost, tak se akorat divne podivaji a priste te zas budou jebat kvuli tomu zes prisel o den pozdeji.

Ty si hlavne musis vyzadat archivni vypis z banky, na kterem bude placeni vsech 3 splatek na jejich ucet. To jim ukazes a reknes, ze sorry ale zas jim to vsechno vcas zaplatil.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
killer
205 its my life
205 its my life

Příspěvek od killer »

ja jsem to platil na pokladne takze mam doma stvrzenky akorat jedna je bez variabilniho cisla a ta jim prej nesparovala komplet celou pokutu ale moje chyba to neni a pani za pokladnou co to vyplnovala tak na to asi zapomela ale jí se nic nestane advokatka ktery to mela na starost mi rekla ze stim mam dojit na mestsky policajty oni si to tam ofotej a poslou ji a ona exekuci zastavi
Nedej boze kdyby mi uz zabavili majetek tio uz bych ho nedohledal
Odpovědět