červený ďábel CTI - Gutmann Look?
Re: červený ďábel CTI
v písku firma rjvilmaTomasCTI píše:tak to sou machři kde ti to šily
tak zatím co jste si užívali srazové pohody já byl pracovně v Pardubicích a při zpáteční cestě v noci domů mi vypovědělo moje Cabrio. Tak jsem si dal noční cestu 80Km na laně bez světel.
jo jo špatný kontakt +svorka na baterce a pak ještě + který jde od baterky do pojistkové krabičky v motorovým prostoru. udělal jsem nový voka a proletoval. Do budoucna musím udělat novou svorku na +kontakt abych měl jistotu, že mě to nepotká znova
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
jo to olověný plus je na prd, taky sem to u gti předělával
dneska jsem si dal novou svorku na baterku a taky jsem si vyměnil přední brzdové destičky. zjistil jsem že byly krapet jiný takže mi tam nešly. Krapet jsem je přibrousil a už brzděj
- KuBik205
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Jakub
- tel.:: 731221581
odpojit baterku a klickem zkusit odemknout mozna ze by to slo
Peugeot 205 1.8 D 44 kw mazel:-) - PRODANO
Peugeot 306 S16 112kw spotreba 9-11 litru bomba svezeni:-)
Peugeot 306 TD 66kw spotreba 6,5 litru
Peugeot 306 S16 112kw spotreba 9-11 litru bomba svezeni:-)
Peugeot 306 TD 66kw spotreba 6,5 litru
tak jsem dneska nainstaloval do motoru výměník voda/olej tak jsem zvědav jak se to bude chovat
výměník jsem dal mezi blok a olejový filter
hele Vino jakou míváš teplotu oleje za jízdy?
výměník jsem dal mezi blok a olejový filter
hele Vino jakou míváš teplotu oleje za jízdy?
- vinorak
- odborník
při ustálený jízdě v počasí tak kolem 25 stupnů se olej pohybuje lehce přez 90. Teď v tomhle vedru je tak po deseti minutách na 100
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
kdyz jedu delší štreku tak se mi olej ustáli okolo 90-100 ... a to nemám vyměník (ale mám ho nachystaný)
- vinorak
- odborník
mě taky jeden zbyl z mi16, tak ho asi dám na 1.1 aby se to líp ohřívalo při tom výkonu jinak fakt stačí akorát vyšroubovat filtr a mít výměník, ten dutej šroub se dvěma závity a jde to na všechny motory
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
pak je ješte otázkou jak maš řešený vodní okruh aby jsi to správě připojil
- vinorak
- odborník
no origo to je zapojený u 8v na hadici co jde do chladiče, mi16 má jiný víčko termostatu a tam odsuď to vede do výměníku a pak se to dole v chladiči spojuje (405ka má jinej s dvěma vývody a expanzkou) Nevim jak to mají 309ky, jestli tam je nějaká hadice s téčkem
tak to máme teplotu přibližně stejnou teplota vody se mi trochu zvedla. Jinak jsem použil ten nejširší výměník co se dělal a proto jsem musel použít nižší olejový filtr mezi blokem a chladičem moc místa není. zjistil jsem že se dá použít i výměník z renaultu scenic 1,8 TD i se šroubem a standartní olejový filtr
zapojil jsem to tak jak je to v originále. Když jsem to včera dělal tak jsem se bál aby se mi ta výměník vešel mezi olejovým filtrem a držákem serva a alternátoru je totiž velmi málo místa ale padlo to tam jak hrnec na prdel
zapojil jsem to tak jak je to v originále. Když jsem to včera dělal tak jsem se bál aby se mi ta výměník vešel mezi olejovým filtrem a držákem serva a alternátoru je totiž velmi málo místa ale padlo to tam jak hrnec na prdel