Zavírání dveří - jedny jdou hůř

Vše co se týká "plechařiny", hlavního skeletu, nárazníků a ostatních vnějších plastů a laku
Odpovědět
mraaza
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Jan

Zavírání dveří - jedny jdou hůř

Příspěvek od mraaza »

Na třídveřáku dveře u řidiče zabouchnu klidně jedním prstem, jen tak zlehka. Ale u spolujezdce se do nich musím opřít, jinak zůstanou nedovřené.

Neměl jste to tak někdo z vás? Promazání nepomáhá, spolujezdcům se to mlácení nelíbí a ani mě ne. :roll: Jinak dveře nejsou nijak deformované, na ten zaklapovací kolík doléhají dobře.
Z nedovřené polohy - kdy už jsou dveře zaseknuté v zaklapovacím kolíku už je tlakem na dveře nedovřu. U dveřích řidiče z této polohy jdou dovřít lehce.

A taky mě štve zavírání kufru, aby se zavřel tak musím dveřmi praštit jinak se taky nedovřou a promázání nepomáhá.
Peugeot 205 / 1992 - 47kW-1.9 diesel - červený pochoďák pendlující mezi severem a jihem moravy
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=9684
red.1
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1980
Skutečné jméno: Vaclav
Kontaktovat uživatele:

Re: Zavírání dveří - jedny jdou hůř

Příspěvek od red.1 »

Mušíš seřídit čep dveřního uzávěru...
Myslím že je to na klíč torx myslím 30...
Takže povolit a seřídit...

U zavazadlového prostoru seřítit pryžové dorazy a když to nepomůže tak posunout zámek výklopných dveří je to na dva šrouby.....
mraaza
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Jan

Příspěvek od mraaza »

:Merci: Kufr už jde zase lehučko zavřít, stačilo ten uzamykací patent vypodložit dvěma podložkama. U dveří spolujezdce to bylo horší, dveře šly špatně zavřít i s vymontovaným čepem. A tak jsem je trochu pokroutil a hned je to lepší.
Peugeot 205 / 1992 - 47kW-1.9 diesel - červený pochoďák pendlující mezi severem a jihem moravy
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=9684
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

vytáhni ze dveří celý mechanizmus zámku, rozeber ho a podivej se jestli tam není neco vyskočeného ... me se to stalo asi před 2 rokama ... musel jsem to rozebrat, znovu poskládat a zase vrátit...
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
Odpovědět