čau! máte někdo tipy jak dobře zpevnit palubku? než se do toho pustím a rozeberu to rád bych slyšel nějaké tipy...co silikon? nebo proložit to někde gumou? Jedná se hlavně o místa kolem kapličky, něco odstává, nesedí,vrže....určitě s tim máte taky problémy, nebo měli ..prostě starý plasty....
1.9 GTI v Miami modrym coloru z okolí Berounských a převážně Hořovických kopců
Mi vrze palubovka jen v parnem horku a obcas ve velkych mrazech... jinak to neregistruju. Zkus ty vrzajici mista namazat siliconovym olejem, nebo tam nacpat mirelon to tech mezer.
Naposledy upravil(a) Mitja dne 28 črc 2010 06:33, celkem upraveno 1 x.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Kluci tam davali kdysi do ruzeny takovou tu pasku co se dava do dveri aby tesnili ( z jedne strany jakoze takovej mekej material , molitan , pena , nebo co to bylo, z druhy strany paska lepici ) a abych ti pravdu rek vrzalo to porad stejne ...... a kdyz to nazasel silikonovym olejem nebudes tam mit fleky nahodou ??? :-)
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
vrzání neodstraníš, to prostě ke starým ztvrdlým plastům patří, silikon ti časem vyprchá, podlepení izolačkou nebo kobercovkou se ti časem prodře...jediný řešení je odstranit vrzající styky seříznutím aby se vzájemně nedotýkali
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
jáý bych tohle řešil asi gumovou podložkou. Mám to takto uděláno u reproduktorů, které mi reoznovaly, tak jsem tam hodil gumu z duše od jízdního kola a je po rezonancích. Teď to budu dávat i ke spolujezdcovým nohám, kde je uvolněný nějaký šroub a občas to tam vrzá