| 205 GT | 1,4 | 55 kW |...v rytmu 90.let....
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
| 205 GT | 1,4 | 55 kW |...v rytmu 90.let....
Tak jsem na pokec ohledně svého auta a doplňků radši založil svůj topic:)
Čtyřoko jsem o víkendu rozdělal abych zjistil jak na tom je...Ty dvě velké světla jsou shnilé a na jednom je rozbitý sklo. Ty malé dálkové vypadají v poho, jen parabola je už zašlá..
Takže dá se ten chrom na parabole nějak obnovit nebo dá se vůbec parabola zrenovovat? Chrom sprej třeba?
Plasty jsou v docela dobrém stavu trocha epoxydu a kytu to spraví...
Takže koupím kulaté světla do morettů:
Od každého dva kusy
To malé má průměr 12,3, to velké 14,4 cm.
Dálkové -
Potkávačky -
Čtyřoko jsem o víkendu rozdělal abych zjistil jak na tom je...Ty dvě velké světla jsou shnilé a na jednom je rozbitý sklo. Ty malé dálkové vypadají v poho, jen parabola je už zašlá..
Takže dá se ten chrom na parabole nějak obnovit nebo dá se vůbec parabola zrenovovat? Chrom sprej třeba?
Plasty jsou v docela dobrém stavu trocha epoxydu a kytu to spraví...
Takže koupím kulaté světla do morettů:
Od každého dva kusy
To malé má průměr 12,3, to velké 14,4 cm.
Dálkové -
Potkávačky -
Naposledy upravil(a) Milhaus dne 20 pro 2007 17:31, celkem upraveno 1 x.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem našel nové potkávačky za skvělé ceny, jsou z fiata..průměr sedí
http://www.prexim-megapex.cz/default.asp?p=2&q=138
http://www.prexim-megapex.cz/default.asp?p=2&q=138
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
no už jsem zjistil že jedna renovace paraboly za 1.000 :lol:Jirka píše:Kup to. Chrom spray na paraboly je nesmysl,téměř se to neleskne,je to spíš stříbřenka.Renovace parabol na veterány,kdysi jsem se o to zajímal, stojí moc.Už si nevzpomínám kolik ale nad 500,-za jednu určitě.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
No taky sem to zapojoval a udělal sem to následovně. Tvrdý plus přímo z baterky přez pojistku na spínací relé a z něj normálně na světla. a jako spínací proud pro relé mám vytažený světelný plus od nějkýho vypínače, tušim že mlhovka, a to mi de přez vypínač na to relé. Takže když rozsvítim parkovačky tak můžu rozsvítit i mlhovky. je to jištěný 10A a takhle mi to přišlůo nejjednoduší...vincent píše:hele panove kde nebo jak sou zapojeny mlhovky predni ja je tam nemel a nevim kam maj bejt zapojeny nebo lepe kde :oops:
- vinorak
- odborník
Tak ať si lámu hlavu jak chci tak na to nemůžu přijít. Problém je v přepínací páčce protože ta je konstrukčne vymyšlená tak aby přepínala a né přidávala k sobě. Takže fakt nevim...... :oops:vinorak píše:jestli ti při dálkovejch budou svítit i potkávačky jakože jo, tak to musíš zapojit tak aby nezhasli protože při klasickym zapojení h4 zhasnou. Zkusim popřemejšlet a nakreslim to ale řek bych že přes další relé to pude...
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
no teď do origo světla vedou tři dráty + dva do obrysu(ty vynecháme)
jeden z těch tří drátů bude kostra a ty zbylé dva jsou proud - 1 tlumené a druhý dálkové? Když tohle celé předělám do toho kulatého (velkého - tlumené světlo) tak mi to bude fungovat naprosto stejně jak kdyby tam bylo origo hranaté že jo? Jen potřebuju dotáhnout další proud do těch dálkových, čili napíchnout se na drát který zapíná dálkové?...
Prostě je to podle mě stejný jak zapojit přídavné dálkové světla nebo ne?
jeden z těch tří drátů bude kostra a ty zbylé dva jsou proud - 1 tlumené a druhý dálkové? Když tohle celé předělám do toho kulatého (velkého - tlumené světlo) tak mi to bude fungovat naprosto stejně jak kdyby tam bylo origo hranaté že jo? Jen potřebuju dotáhnout další proud do těch dálkových, čili napíchnout se na drát který zapíná dálkové?...
Prostě je to podle mě stejný jak zapojit přídavné dálkové světla nebo ne?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- vinorak
- odborník
no to právě neni protože u H4 jedno vlákno zhasne, to znamená buď svítí tlumený nebo dálky. Takže když to takhle zapojíš tak počítej s tim že tam bude chvilku tma prostě než se to relé přepne. Ale to tak hrozný asi nebude. no chtělo by to vyskoušet aby ti neshořelo to přepínací relé...
Teď mě ješte došlo. že kdyby ses napích natvrdo na ten + pro dálkový tak by tam mohl bejt velkej odběr takže bych to udělal přez relátko. To znamená odbočit plus pro dálky do relé jako spínací a nový plus s pojistkou přez to relé jako přívod..
Teď mě ješte došlo. že kdyby ses napích natvrdo na ten + pro dálkový tak by tam mohl bejt velkej odběr takže bych to udělal přez relátko. To znamená odbočit plus pro dálky do relé jako spínací a nový plus s pojistkou přez to relé jako přívod..