Sprint Chrášťany

Chtěli byste si jen popovídat? Tak právě tahle sekce je tady pro vás
Odpovědět
chmelda

Sprint Chrášťany

Příspěvek od chmelda »

zdrawim Peugeot205club...... byli ste někdo dneska f Chrášťanech na sprintu ??? :twisted:
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od Bohouš 205 GTI »

si piš, že byl...... :twisted: :twisted:
chmelda

re:

Příspěvek od chmelda »

si měl káru zaparkowanou hned wedle mě.... to Gti s ''kapku'' hlasitějshim zwukowym doprowodem :twisted:
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

jj já jsem si řikal, že jsem tu tvou 205ku už někde viděl :D :D

A ta 309 1.6 patřila taky k vám ????
chmelda

Příspěvek od chmelda »

:D mě twoje kárka taky byla powjedomá :D
no, f tý 309 jezdil kámosh toho týpka se zlatym golfem, kterej tam byl s náma...
docela mu to jelo, co ? :D
dysh sem pak widěl ten motor, tak sem docela :shock: :shock: :shock:
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

No já spíš čuměl, když se vytasil s tim, že to je 1.6......by mě zajímalo co s tim musel všechno udělat aby to tak jelo..... :?: :?:
chmelda

Příspěvek od chmelda »

to já taky... sem myslel, že tam má Mi 16..... ta 1,6 je prej total serie akorát tam má sportowní sání... i kdysh newim estli tomu mám wjeřit, páč wod toho týpka s golfem sem měl taky ´´obyčejnou 105-ku´´ a lítal sem s ní 190... :twisted:
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

spíš si myslim, že v tom měl 1.9 a získával tim, že měl totál vykuchanej interiér.....protože 1.6 takhle nejede !!!!
To bych to moje mohl vyhodit a to tam mám přímej kit sání od KN a sportovní svody za majlant + výfuk......jedině že bych měl v prdeli motor, ale to si nemyslim...cestou domu to celkem jelo :D :D
chmelda

Příspěvek od chmelda »

je to možný, ale každopádně mu to jelo hrubje...... pojedesh se tam shtě někdy podíwat ??? já možná těnhle čtwrtek... eshtě newim, musim dát do kupy tyčku wod řazení, mám w ní wymletej ten kloubek :( wypadáwá mi to, stalo se mi to i tam :evil:
chmelda

Příspěvek od chmelda »

jinak sem koukal, že másh to twoje autí hrubje wymazlený, asi s nim nejezdísh bježně f prowozu, nebo jo ???
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

jj určitě ještě pojedeme - dám předem echo......
Tenhle čtvrtek to ale asi nebude, jelikož hrajeme fotbal proti Itálii 8) 8) a já se MS docela dívám :wink:
Jinak s autem jezdím víceméně pouze o víkendech, jinak odpočívá v garáži. Musím ho už šetřit, za chvilku to bude veterán....
chmelda

Příspěvek od chmelda »

hmm... já fotbal nesleduju :roll: , ale asi taky nepojedu, páč je wedro a jezdíme k wodě... asi tam pojedu ash nebude takowý wedro... černej interiér... to je rachot :roll: , jinak to másh good, že s autí jezdísh jen wejkendy, já snim jezdím každej den... a je to taky widět, dostáwá kotel chudák :cry:
Odpovědět