205 1.9Gutmann
205 1.9Gutmann
Tak uběhlo nějakých x měsíců a mé autí se blíží do finále, poslední úprava bude nastavení vačky do tovární pozice což by mělo vézt ke zlepešení volnoběhu.
zatím jsem měl možnost udělat pár testů na cestě a v pružném zrychlení 60-170 jsem předjel 2,5litr R6 BMW e30 cabrio a který má v sérii 170koní a tenhle má hartge svody a upravené sání.
první brzda naměřila chabých 131 koní ale to bylo vše kompletně rozhašené a jelo se v nouzovém režimu bez lambdy, EGR ventilu a s kupoou jiných el. problémů...
v Hradci se ukáže za kolik dám 1/4 mile doufám že to bude pod 15 a ještě více doufám že hodně pod 15sec:), když tak 205GTi v původním vzhledu jako kdyby sjela z fabriky v barvě miami blue , pokud budete tak přijďte a pokecáme, budu stát společně s tuningscene.
zatím jsem měl možnost udělat pár testů na cestě a v pružném zrychlení 60-170 jsem předjel 2,5litr R6 BMW e30 cabrio a který má v sérii 170koní a tenhle má hartge svody a upravené sání.
první brzda naměřila chabých 131 koní ale to bylo vše kompletně rozhašené a jelo se v nouzovém režimu bez lambdy, EGR ventilu a s kupoou jiných el. problémů...
v Hradci se ukáže za kolik dám 1/4 mile doufám že to bude pod 15 a ještě více doufám že hodně pod 15sec:), když tak 205GTi v původním vzhledu jako kdyby sjela z fabriky v barvě miami blue , pokud budete tak přijďte a pokecáme, budu stát společně s tuningscene.
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel
http://www.forum-auto.com/automobiles-m ... 236922.htm je tma 40 stran povídání
Citroen Saxo VTS 16V 2001
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
jakého gutmana myslíš?Hanz píše:mno to sice jo ale vzdycky je lepsi si k tomu neco precist (:
jen tak pro zajimavost...nevite kde a za kolik by se dal sehnat gutmann?
jako ten jejich 16-ti ventilový kit?
horko těžko a pokud jo, tak celkem draho.
jinak ty modrý pružiny gutmann už mám připravený na montáž na autiko :D
chlapy vám ten odkaz funguje? mě teda ne_ajsik píše:ještě nenastrojené se starým nárazníkem:)
http://www.205gti.cz/videos/srazy/oldschool_meeting.wmv