tak jelikož se to nezdá ale kompletní sada trubek na peugeot 205 s 3 vývodovým hlavním brzdovým válcem vychází i s prací na 650kč je potřeba zhruba 7.5m trubky + matice
PS: špatně jsem spočítal metry omlouvám se
Naposledy upravil(a) Stennli07 dne 04 lis 2010 19:05, celkem upraveno 1 x.
Určitě je vezmu jen ted budu kupovat větší válec a ještě nevím kolik bude mít vývodů tak jak ho budu mít dám vědět kolik trubek a asi bys mě udělal i palivový ať to máme při jednom
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
ZDRAVIM, ODKUD JSI,JESTLI SE MUZU ZEPTAT? DOCEALA BY MI BODLI NOVE TRUBKY, DNES MI JEDNA PRDLA VZADU U LEVEHO KOLA,TAK UZ BYCH ASI VYMENIL VSECHNY.
DIKY
Ahoj zruč nad sazavou ale je možná dobírka posílal jsem tak mad205rally nebo aby se neplatilo poště peníze na učet a balík s fakturou ti dorazí domu to už zaleží na tobě jen potřebuji vědet kolik vyvodu ma hlavní válec 3-4 a nebo o ktere trubky maš zajem bližší ceny jednotlivých trubek na www.autodily.wbz.cz je to v podpisu dole
ex.Peugeot 205 1,8D -ale v opatrovnictví
ex.205 1,8D utopeno
ex.205GTI diesel- prodáno
ex.505 2,0karb s náhonem na tu správnou nápravu-nabouráno a prodáno
Ahoj taky jsem s nim mluvim naposledy asi tri mesice zpatky snad a rikal ze ma neco se zdravim a pak uz se mi taky neozval ....
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
No já jsem dneska volal na to druhý číslo co tam je na těch webovkách a pán mě říkal že u něj standa dělával ale že už tam nedělá a že měl nějaké velké finanční problemy,právě jsem mu říkal že se mu nemůžu dovolat tak že má asi jinej telefon.
Bylo by dobrý kdo to má kousek a byl ochotnej tam zajet a zjistit jak to vůbec je
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
ex.Peugeot 205 1,8D -ale v opatrovnictví
ex.205 1,8D utopeno
ex.205GTI diesel- prodáno
ex.505 2,0karb s náhonem na tu správnou nápravu-nabouráno a prodáno