Zdravim, nevedel by mi niekto poradit aku mam chybu ked ototocim klucom motor huci akoby us mal nastartovat ale nenabehne ,,neviete co z tym je ????? ,,,neviem co to je za motor lebo v papieroch je nieco ine ale kasna sedi a viem ze je to benzinak vid foto je dost velke
Naposledy upravil(a) Milankoo dne 18 lis 2010 20:40, celkem upraveno 1 x.
Moje:Peugeot 205 gl ,,37kw r.v. 1985 benzin -- aspon v papieroch
totto z neho bude:
no us som precistil sviecky a baterka je nabita a auto uz startuje ale po 40 kilometroch mam dalsi problem
Zoslapnem spojku normalne startujem a vydava to iny zvuk ako normalne (je taky plechovejsi) a potom ked zaradim jednotku a pustam spojku a pridavam plin tak v urcitej casti mi plin nezabera je to asi v tej strednej casti cize sa mi nechce niekedy ani rozbehnut auto a ked us nahodou ho rozbehnem tak musim vkuse len pridavat,, v prdeli je to ze mi nefunguje otackomer ,,,,,nevie mi niekto poradit v com je chyba????
totto z neho bude:
mozno melem blbosti ale menil som vodu za nemrznucu zmes nemohlo by to byt tim ze som to neovzdusnil???? a gde sa to robi je to totto???? a ako sa to spravne robi??????
totto z neho bude:
Tak na odvzdušnenie sa používa toto (mrkni fotku + otvoris aj ten ,,dekel" čo si označil na chladiči.
Mas TU motor a ten zvuk mohol byť z toho ,že sa ti nevypínal starter popripade si to mal do toho velmi bohate... Skôr napis co si naozaj robil ked to začalo.
Z kadial si.?.
Přílohy
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=4501
Renault Megan Scenic 1.9 DT
Peugeot 205 1.1 rv96 3dvierko -žije v Senici
Peugeot 205 1.1 rv93 PEGY -padla v tom najlepsom
Škoda 105L rv1987 -už mŕtva
Ja som z turne nad Bodvou to je kosice okolie,,,,, je som odmontoval hadicu co vedie do chladica je taka hrubsia potom som otvoril nadrsku na vodu a nechal nech vytecie ta stara a niekolko krat som fukol do tej nadrsky vytiekla komplet cela a potom som zase namotoval hadicu a dolial nemrznuci zme v pomere 1:1,,,,,,,,,,,,,,,teras mam problem ked nastartujem motor bezi sice trochu cudne ale bezi a akonahle slapnem na plyn motor zhasne
totto z neho bude: