zavada č.41 a č.33
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: zavada č.41 a č.33
Jestli jsi jeste nedal, tak dej nove svicky. Jinak to relatko od pal. cerpadla. A to cidlo teploty vody pro ridici jednotku hodne ovlivnuje spotrebu a chcipani... zkusil bych to byt tebou. Taky deravy vyfuk dela u tohohle motoru fakt hodne (u me az 1,5 l / 100km). Jinak na kratkych trasach v zime (cca 2 km tam, zastavit, vecer 2 km zpatky) sem mel spotrebu i 12 litru... ale to je extrem takova zatez.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Tak uz to zase z niceho nic jede.. Ale kdyz to blbne, tak tak jiskry jdou a palivo taky... vymenil jsem celou vstrikovaci jednotku, svicky + kabely, snimac otacek... Zejtra s tim pojedu asi 50km, tak jsem zvedavej, kde zustanu..
Tak je to tady zas.. uz to zase nejede a diagnostika hlasi chybu 21. Podle vaseho vysvetleni diagnostiky je to snimac polohy skrtici klapky, podle odborneho textu to je snimac otacek v rozdelovaci... Takze tohle je uz 2. (chyba) na kterou jsem narazil v http://205gti.org/?reloaded&action=gara ... iagnostika..
Ale stejne to nechapu, ptz ten snimac jsem taky prendaval z druhyho motoru, jedine, ze by byl taky v p...
Ale stejne to nechapu, ptz ten snimac jsem taky prendaval z druhyho motoru, jedine, ze by byl taky v p...
- vinorak
- odborník
- Skutečné jméno: Tomas
a co takhle vydřenej potenciometr
No ten je na tom docela dobre a zkousel jsem davat i jinaci a stejen nepomohlo.. Kdyby to aspon nejelo furt, ale kdyz ono se to z niceho nic zase sebere a pozejtri to zase treba pojede..
Tedka jsem daval dokonce i jinej rozdelovac, taky nepomohlo... Nebo musi bejt zavada nekde na elektrice, ptz jsem vymenil vsechno co se dalo (celou tu vstrikovaci jednotku, svicky, kabely, trafo, rozdelovac... Pak jsem nabijel baterku, relatko od pal cerpadla spina a cerpadlo normalne tlaci, pred dvouma dnema jsem mel cerpadlo venku..
Takze napada vas co by to mohlo jeste bejt?
Tedka jsem daval dokonce i jinej rozdelovac, taky nepomohlo... Nebo musi bejt zavada nekde na elektrice, ptz jsem vymenil vsechno co se dalo (celou tu vstrikovaci jednotku, svicky, kabely, trafo, rozdelovac... Pak jsem nabijel baterku, relatko od pal cerpadla spina a cerpadlo normalne tlaci, pred dvouma dnema jsem mel cerpadlo venku..
Takze napada vas co by to mohlo jeste bejt?
- vinorak
- odborník
- Skutečné jméno: Tomas
řídící jednotka nebo je někde zlomenej drát a občas to funguje...
No asi posledni moznost... , jeste zejtra zkusim naprimo napojit hadici od ben. cerpadal.. treba jen blbne ten palivak, cemuz mocn everim, ptz vypada docela dobre