Prodáno

Zamčeno
HansCZ
Nováček
Nováček

Prodáno

Příspěvek od HansCZ »

Nabízím pěkného diesla, kterého jsem si koupil jako auto na zimu, ale nakonec jsem koupil jiné auto. Zatím budu inzerovat jen tady na klubu, raději budu, když se prodá fandovi co si ho doladí.

Je dezené tuším z DE a tady je víc jak 10let jeden majitel- pán cca 60let. O auto se staral, tlumex, dutiny namazané... Auto je v přehlášce na mě, TP není prostřihlý. Přepis nevyžaduji, ani vlastně nemohu :) Jinak je v TP uvedeno Euro 1. Nebo lze vyřešit přes ZTP.

K autu:
Je to rok 1985, papíry sedí.
STK+ME 8/2011
stav tacho: 160.000
Téměř bez koroze, jen kosmetika.
Motor běží moc pěkně, velice živé auto.
před 20tis rozvody
nový komplet výfuk,lanovody, pneumatiky 5-6mm
brzdí,svítí,stírá...plně pojízdný :)
má to střešní okno a GTI volant v supr stavu
spotřeba kolem 5l nafty
vcelku udržované auto

vady: při parkování (dříve) nekdo najel do PZ blatníku, opraveno viz foto a v poslední době někdo naparkoval do L dvěří (vyměněné-trochu jiný odstín)
prolíná palivové čerpadlo (první start se musí pumpovat, pak už běží) chtělo by to přetěsnit gufera (čerpadlo se pravděpodobně ani nemusí dávat ven a sada stojí cca 300Kč) dále je k vozu v ceně druhé čerpadlo, které se může nechat repasnout. další věc je vůle v řízení. (řízení je vyměněno, je potřeba vyměnit nějaké čepy na řízení -nerozumím tomu)
Záruku na něj dávat nebudu, prodej jak leží a běží, což jistě chápete v této cenové kategorii.

!!!Při rychlém jednání plná nádrž nafty zdarma!!!

Cena 6000,-

Tel: 725 684 848
honza.zdaril@seznam.cz
Olomouc

fotky zde:
http://hanscze.rajce.idnes.cz/P205_1.8D/
Přílohy
P205.JPG
P205.JPG (79.57 KiB) Zobrazeno 1471 x
Naposledy upravil(a) HansCZ dne 26 pro 2010 16:35, celkem upraveno 1 x.
HansCZ
Nováček
Nováček

Re: Peugeot 205 1.8D

Příspěvek od HansCZ »

prodáno!
Zamčeno