Údržba motoru
- Milhaus
- Club admin

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Údržba motoru
Tip na léto:
Co udělat pro starý motor? Nalítáno asi 190 tis..? Aspoň nějaké drobnosti - pokud možno v domácích podmínkách...Popřípadě tipy co na něm vylepšit, jak vyčistit, vyleštit atd...
Co udělat pro starý motor? Nalítáno asi 190 tis..? Aspoň nějaké drobnosti - pokud možno v domácích podmínkách...Popřípadě tipy co na něm vylepšit, jak vyčistit, vyleštit atd...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
-
pytlák
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vás tu. Koupil jsem si gti před půl rokem už je tady i na fotce to tmavě zelený z Jablonce. Už při koupi motor nezdál, ale uchvátila mě. Časem se mi začal vracet volej měrkou, vždycky za mnou byl hulán jak prase. Pak se mi dostala voda do motoru a dojezdil sem. Už dlouho koukám po motoru a furt nic moc. Nevim jestli to dál skoušet, nebo se vrhnout do generálky motoru?
- hugo boss
- V.I.P

- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, no já motory občas mám... ted by byla třeba k mání 1.6ka motor z GTi
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- zoby
- 205 its my life

- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
pokud sháníš motor, kámoš má asi 3, tak dej vědět jaký přesně máš, stačí obsah a výkon a já se ho poptám.pytlák píše:Zdravim vás tu. Koupil jsem si gti před půl rokem už je tady i na fotce to tmavě zelený z Jablonce. Už při koupi motor nezdál, ale uchvátila mě. Časem se mi začal vracet volej měrkou, vždycky za mnou byl hulán jak prase. Pak se mi dostala voda do motoru a dojezdil sem. Už dlouho koukám po motoru a furt nic moc. Nevim jestli to dál skoušet, nebo se vrhnout do generálky motoru?
jiank to jsou 2 možnosti - buď koupíš druhý motor, o kterém nic nevíš, ale s výměnou tě přide třeba na 6 tis kč, a nebo si uděláš GO třeba za 20 tis, ale budeš vědět jak na tom jsi a co v autě máš
-
pytlák
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čau mam 1.9 88kW a určitě u toho zůstanu a nebo bych rád přidal. Kdyby tam měl takovej motor a víš že je v pucu asi bych o tom přemýšlel. Skus se zeptat a napiš rád bych už to nadláb, ale abych po 100km nemusel měnit znovazoby píše:pokud sháníš motor, kámoš má asi 3, tak dej vědět jaký přesně máš, stačí obsah a výkon a já se ho poptám.pytlák píše:Zdravim vás tu. Koupil jsem si gti před půl rokem už je tady i na fotce to tmavě zelený z Jablonce. Už při koupi motor nezdál, ale uchvátila mě. Časem se mi začal vracet volej měrkou, vždycky za mnou byl hulán jak prase. Pak se mi dostala voda do motoru a dojezdil sem. Už dlouho koukám po motoru a furt nic moc. Nevim jestli to dál skoušet, nebo se vrhnout do generálky motoru?
jiank to jsou 2 možnosti - buď koupíš druhý motor, o kterém nic nevíš, ale s výměnou tě přide třeba na 6 tis kč, a nebo si uděláš GO třeba za 20 tis, ale budeš vědět jak na tom jsi a co v autě máš