volnobeh 1,9 GTi
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Re: volnobeh 1,9 GTi
Po zkušenostech bych do Weberů nešel,levnější a jednodušší řešení jsou karburátory nebo vstřikování z motorek.Dneska už jsou ale ty karburátory prostě přežitek,navíc pokud by chtěl člověk i z autem někde popojíždět kratší vzdálenosti tak komfort vstřikování je na jiné úrovni i v dalších směrech.Dále má vstřikování neomezené možnosti dalších úprav,taky je nevýhoda karburátorů že se jednou nastaví a za chvíli se zase všechno "vytřepe" a musí se znova seštelovat.Když mám vstřikování a dám např.jiné vačky tak se nemusím celý smrdět od benzínu a vyměňovat jednotlivé komponenty v karburátorech ale v čistotě,vůni a teple interiéru "pomačkám pár tlačítek a mám nastaveno".Vstřikování vyjde o něco dráž ale pokud si člověk většinu práce odvede sám a poshání si díly za rozumné peníze,samozřejmě kromě řídící jednotky určitě se to vyplatí více než karburátory.Navíc řídící jednotku si pak lze dále dát do jakéhokoliv auta kdežto karburátory nastavené na jeden motor těžko.
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
já netvrdim, že jsou karburtory lepší, ale co se týče peněz to vychází líp. A hlavně karburátory jsou 50 let pořád stejný, takže to naladí kde kdo (neříkám že perfektně, ale aby to jelo určitě ano) kdežto programovat jednotku a tvořit mapy jen tak někdo neumí a když ano tak si to nechá zaplatit
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
safra prestante do mna kerovat, nevim co tam mam vcil dat
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)