Návrh srazu:16.-18.5. Vysoké Mýto
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Pánové,teď se upřimě priznejte kdo z Vás je schopen zorganizovat samostatnej sraz.Ono to není jen zajištění místa ale i zorganizovat celodení program.Já se přiznám že si na to netroufám.Již několikrát jsem se pokoušel zajistit místa na tuningovích srazech,po slibech že Vás tam dorazí hafo jsem byl za blbce,jelikož jsem hlídal pokaždé přes 20 míst a nakonec jsme tam bylí dva. Pokud si myslíte že se všichni sejdene na jenom míste jste na omylu,tak nevím co tady pořád řešíte Proto je ze začátku jednoduší sejít se na nějakým sraze.Za prvé místo je zajištěný,za druhé o zábavu je částečně postaráno.Pokud se budeme takle dohadovat k ničemu to nepovede.
Jedině Peugeot 205
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
Jepík píše:Pánové,teď se upřimě priznejte kdo z Vás je schopen zorganizovat samostatnej sraz.Ono to není jen zajištění místa ale i zorganizovat celodení program.Já se přiznám že si na to netroufám.Již několikrát jsem se pokoušel zajistit místa na tuningovích srazech,po slibech že Vás tam dorazí hafo jsem byl za blbce,jelikož jsem hlídal pokaždé přes 20 míst a nakonec jsme tam bylí dva. Pokud si myslíte že se všichni sejdene na jenom míste jste na omylu,tak nevím co tady pořád řešíte Proto je ze začátku jednoduší sejít se na nějakým sraze.Za prvé místo je zajištěný,za druhé o zábavu je částečně postaráno.Pokud se budeme takle dohadovat k ničemu to nepovede.
souhlasím, nikdo si tu asi nevezme na triko nějaký samostatný sraz.
maximálně se dá udělat sraz, že se sejdem na parkingu, pokecáme a večer dáme třeba bowling....
udělat to na tuningu se mi líbí, pokud se povede rezervovat větší část parkoviště např pro 10 - 15 aut (podle výsledků ankety kdo by jel a kdo ne) tak budem stát pokupě, ověšíme se klubovýma trikama a nálepkama a věřím tomu, že nezůstaneme bez povšimnutí :-)
a buď se budeme bavit mezi sebou a koho to omrzí, tak si udělá vílet k programu tuning srazu. navíc tam asi bude ajištěno občerstvení, mobilní wc, sprinty atd atd
- vincent
- Stálý inventář 205clubu
oba dva mate pravdu,ale zas pochopte,ze nejsme prvni ani posledni co by delali,delaj a budou delat sraz jen urcityho klubu a vetsina spis vsichni chcem mit nas sraz jen 205tek nenyslite.a nic neni tezkyho informovat se a obvolat nakej volnej plac kde by sme to mohli poradat a zajistit to vsechno okolo toho,snad by sme vsichni nejak pomohli tem lanarum ktery to spunktovali neeeezoby píše:Jepík píše:Pánové,teď se upřimě priznejte kdo z Vás je schopen zorganizovat samostatnej sraz.Ono to není jen zajištění místa ale i zorganizovat celodení program.Já se přiznám že si na to netroufám.Již několikrát jsem se pokoušel zajistit místa na tuningovích srazech,po slibech že Vás tam dorazí hafo jsem byl za blbce,jelikož jsem hlídal pokaždé přes 20 míst a nakonec jsme tam bylí dva. Pokud si myslíte že se všichni sejdene na jenom míste jste na omylu,tak nevím co tady pořád řešíte Proto je ze začátku jednoduší sejít se na nějakým sraze.Za prvé místo je zajištěný,za druhé o zábavu je částečně postaráno.Pokud se budeme takle dohadovat k ničemu to nepovede.
souhlasím, nikdo si tu asi nevezme na triko nějaký samostatný sraz.
maximálně se dá udělat sraz, že se sejdem na parkingu, pokecáme a večer dáme třeba bowling....
udělat to na tuningu se mi líbí, pokud se povede rezervovat větší část parkoviště např pro 10 - 15 aut (podle výsledků ankety kdo by jel a kdo ne) tak budem stát pokupě, ověšíme se klubovýma trikama a nálepkama a věřím tomu, že nezůstaneme bez povšimnutí :-)
a buď se budeme bavit mezi sebou a koho to omrzí, tak si udělá vílet k programu tuning srazu. navíc tam asi bude ajištěno občerstvení, mobilní wc, sprinty atd atd
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
OK, máš to na starost, do konce února máš čas něco zaříditvincent píše: oba dva mate pravdu,ale zas pochopte,ze nejsme prvni ani posledni co by delali,delaj a budou delat sraz jen urcityho klubu a vetsina spis vsichni chcem mit nas sraz jen 205tek nenyslite.a nic neni tezkyho informovat se a obvolat nakej volnej plac kde by sme to mohli poradat a zajistit to vsechno okolo toho,snad by sme vsichni nejak pomohli tem lanarum ktery to spunktovali neeee
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- Bohouš 205 GTI
- Aktivní uživatel
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ja souhlasim, byl sem na srazu peugeot-clubu a s zadnym tuningem se to neda srovnat ;) Navic budem moct predvist nasim evolucim (206) ze mame lepsi autaBohouš 205 GTI píše:Nějak nechápu, proč se nesejdete na jaře na srazu Peugeot-clubu, kterej bude pořádat Dodo......vše bude zajištěno a navíc tam bude plno peugeoťáků a atmosféra pohodová......
Samozřejmě se můžete scházet, kde chcete, ale známe to :lol: :lol:
Ale prizpusobim se vetsine, Mejto beru taky ;)
Naposledy upravil(a) Marcell dne 09 led 2008 10:39, celkem upraveno 1 x.
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vincente uvědom si že je to Náš první sraz.Píšeš že ostatní cluby mají taky samostatné srazy ale zeptal ses jich jaký byl jejich první?Když to tak shrnu tak my vlastně ani nejsme oficiální club.To že máme funkční diskusní forum a to je vlastně vše co máme vůbec nic neznamená.Pokud chcene být oficiální club tak potřebujene nějaké vedení.To se musí navrhnout a schválit.Prtoblém je v tom že každý jsme z jiného koutu republiky a navíc se většina osobně neznáme.A to je taky jeden z důvodu proč by jsme se měly sejít a probrat všechny záležitosti ohledně clubu.Myslím že tyto důvody jsou důležitější než výběr místa a nějaká zábava.Proto hledejme nejschůdnější cestu a né se tady dohadovat a vymejšlet vlastní sraz.
Jedině Peugeot 205
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Oba máte trochu pravdu,ale většina z Vás vidí sraz jen o zábavě. Já na to koukám trochu jinak.První sraz by opravdu měl byt o seznámení Nás všech a probrání celkového chodu clubu,Zábava by měla být až na druhém místě.To je jen můj názor,nikomu ho nevnucuji ale kdo to myslí s clubem trochu vážně tak s tím bude souhlasit.Marcell píše:Ja souhlasim, byl sem na srazu peugeot-clubu a s zadnym tuningem se to neda srovnat ;) Navic budem moct predvist nasim evolucim (206) ze mame lepsi autaBohouš 205 GTI píše:Nějak nechápu, proč se nesejdete na jaře na srazu Peugeot-clubu, kterej bude pořádat Dodo......vše bude zajištěno a navíc tam bude plno peugeoťáků a atmosféra pohodová......
Samozřejmě se můžete scházet, kde chcete, ale známe to :lol: :lol:
Ale prizpusobim se vetsine, Mejto beru taky ;)
Jedině Peugeot 205