ahojte,tak pred tym,nez som rozobral auto,tak niekedy nestartovalo,niekedy zase otocilo motorom,musel som pohybat s kablami a potom to slo,no ku koncu nepomahalo ani to...a ked neslo startovanie,neslo ani dobijanie...
starter novy,alternator merali a zevraj je dobry...dnes som aj presvietil kable k starteru a k alternatoru a boli dobre...cim by to bolo...zaoxidovane kontakty ?? slaba kostra ???
startovanie a dobijanie
Re: startovanie a dobijanie
Kontakty na baterce máš dobrý? A jinak bych zkusil všechny hlavní kostry a kontakty jestli nejsou zoxidované nebo špinavé.
- misko_Gti
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: michal
- tel.:: 904357652
no ved skusim to cele vycistit a potom poriadne ukostrit....som zvedavy ![:up: :up:](./images/smilies/icon_up.gif)
![:up: :up:](./images/smilies/icon_up.gif)
A jak je na tom baterka? Je možné, že vlivem teploty ti někdy jde a někdy ne. Už nemusí udržet svojí kapacitu, ale pokud je dobrá, tak bych hledal chybu v kabelech (pokud je startér a alternátor dobrej jak jsi psal)
- misko_Gti
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: michal
- tel.:: 904357652
no veru tu baterku tam skontrolovat,nie som si isty...ale mala by byt v pohode,kazdopadne to zistim...kupil som dnes nejake nove kable,aj spojky,prehodim to,vsetko vycistim,no a uvidi sa az potom,ked to bude vsetko v aute