Zdravím, jak jsem nemocnej, tak mě napadají šílený věci. A tak mě napadlo při listování tady na fóru, jestli by šel udělat gutmann kit na 5dveř? ANO - NE? Co na to řikáte?
udelat jde vsechno, otazka je jak by to vypadalo, pro me spis ne
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
myslim ze tohle vypada mnohem lip nez by vypadalo to petidvirko
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
no kdyby mel zadni dvere na odskoky a jinci barvicku , kola a kridlo tak by to nemuselo bejt vubec spatny ....
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
No pro mě taky ne..Vypadalo by to divně...Ale jestli se ti to líbí tak do to jdi,ale bude stim hrozně sraní..A největší problém bude sehnat ten kit za rozumnou cenu...Mě osobně by se to ale nelíbílo :)