jiný motor
-
- 205 its my life
- Skutečné jméno: Tomas
- Kontaktovat uživatele:
jiný motor
Ahoj,mohl by mi někdo poradit měl bych 2 problemi první je že zatim nemužu na sebe přehlásit auto a sem zatim jenom ve velkym TP v mezikolonce jaký mi hrozí postih pokud mě zastaví?? a druhý byl sem nucenej dát do benzináku motor z naftáka pokud při kontrole na to přijdou jakej je z tohodle postih ??? Všem děkuju za případný rady.
- Venkovak
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Kamil
- tel.:: 603302746
- Kontaktovat uživatele:
Re: jiný motor
Co máš na mysli tou mezikolonkou,když jsi ve velkém TP,tak ti musí udělat malý techničák a vše dobrý ne.A na STK to poznaj hned,jak od pohledu,tak podle kodů a hrozí jen to,že tě tam vyrazí se ztrátou kytičky a vyhozených 650 korun zbytečně+200 na reparát.Takže já bych tam vůbec nelezl pokud nemáš známý.....
Ale třeba ti to někdo vysvětlí jinak
Ale třeba ti to někdo vysvětlí jinak
Náhradní díly na většinu vozidel,i originál.
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- tel.:: 0
myslel tím, že je jenom v polopřevodu No měl by si to dohlásit do 10 dnů, ale někteří místní borci tak jezdili i půl roku a nic ale nepokoušel bych to
Na STK určitě neprojdeš pokud nemáš známý a i tak si myslím, že tohle si nikdo na triko nevezme. Ten motor vypadá úplně jinak a o emisích ani nemluvím. Další věc je, jakmile by jsi nedejbože měl nehodu a pojišťovák to zjistil tak máš hodně velkej problém a nezaplatěj ani korunu... V dnešní době se jim moc platit nechce takže věř, že po tomhle jdou dost.
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
noo momentálně na stk nepotřebuju,de mi spíš o to při běžný kontrole na silnici když mě chytěj,a na převod zatin nejsou korunky
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
když tě chytěj, tak je zajímá jenom to jestli to auto má technickou. ale na ty pojišťováky bacha, první po čem dou je technická, gumy a motor. a pak když se nedejbože něco stane, tak to budeš platit všechno ty
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
snad se nic nestane a bude vše v pohodě.
- 309Fun
- 309kář
- Skutečné jméno: Michal
Kamos si koupil pred rokem a pul 306 a furt ji ma v poloprevoduvinorak píše:myslel tím, že je jenom v polopřevodu No měl by si to dohlásit do 10 dnů, ale někteří místní borci tak jezdili i půl roku a nic ale nepokoušel bych to
Peugeot 309 GTI16
One of 5895 pieces
Peugeot 205 CTI
Sold
One of 5895 pieces
Peugeot 205 CTI
Sold
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
Kamos si koupil pred rokem a pul 306 a furt ji ma v poloprevodu [/quote]
ale to ho stím ještě nechytli co
ale to ho stím ještě nechytli co
- yvi
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Lubomir Kralik
no a ako je to potom s timi poistovakmi ked mas v aute silnejsi motor ako mas mat .. tak ako mam ja a aj draken a dalsi co maju silnejsie motory v autach .. tiez tam byva velky problem s nimi?? turbo a intercoler si urcite vsimnu podla mna...
PEUGEOT 205 XSDT intercoler
- draken
- Club admin
no pojitku platíš podle toho, co máš v techničáku. jinak na technický na intercooler neřikali nic. jenom skontrolovali štítek a tim byla evidence hotová
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
ale jiny by to bylo u mě pokud tam mám naftu místo benzínu.
- draken
- Club admin
no na technický nevim, tam to moc neřešej pokud ti souhlasí štítek s techničákem. ale na emisích maj jiný tabulky, takže bys s naftou na benzínovejch tabulkách neprošel
Pokud způsobíš nehodu a oni na to přijdou, tak pojišťovna za tebe nezaplatí ani korunu. Respektive zaplatí, ale bude to na tobě vymáhat. Takže výdaje za výjezd hasičů sanitky policajtů, materiál a samozřejmě škodu na autě nebo majetku co způsobíš. Bohužel i pokud někdo nabourá do tebe, a tohle zjistí, tak je to jako by auto nesplňovalo podmínky provozu na pozemních komunikacích a máš smůlu. Ale to se samozřejmě netýká jenom motoru, ale i kol pneumatik a mám pocit, že i věcí jako tuning nárazníky pokud nemají atest, ale tím si nejsem jistej.yvi píše:no a ako je to potom s timi poistovakmi ked mas v aute silnejsi motor ako mas mat .. tak ako mam ja a aj draken a dalsi co maju silnejsie motory v autach .. tiez tam byva velky problem s nimi?? turbo a intercoler si urcite vsimnu podla mna...
Pokud to nebude vidět tak asi ne, nevím jak velký odborníky pojišťovny mají že třeba podle fotodokumentace by to mohli posoudit. Ani netuším jestli se to takhle vůbec dělá, zkušenosti s tím nemám. Ale spíš by mě zajímalo jak máš v plánu projít technickou. Chápu, že technickou to teď má, ale ta je na 2 roky :-)diesel3 píše:tak ono při lehčí nehodě by se ani nemělo přijit na to že tam je jinej motor pokud de o světla,lehký plechy atd.