veci z ameriky mam jednu kamosku a ta tam bydli z manzelem a kdyz neco potrebuju tak ji poslu fotku a ona mi to tam koupi a pak mi to sem posle jako unas kdyz posles dobirku a ze tam sou veci hodne pekny veci,ale ruzny vychytavky sou tam drahy jako tuningovy dily atd.
No, z ameriky bych nejraci pritahnul nakou krosku, nebo motorky celkove, vyjdou tam o mrte levnejc. Ale nevim jak by to bylo s dopravou atd :( Nebo takovy ty maly bagriky (bobcat atd), u nich to je za pakatel a u nas za to chtej lidi nehorazny prachy
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
no neni to prdel jednou si kamos nechal posilat ram na auto vyslo ho to na 30 000 sevsim kamosi tam jezdi patrimu v praze armyshop no a zaplati si kontak a ten celej narve hadrama a vsim ruznym,aby se mu to vyplatilo.takze kdyz kupujes auto,motorku nebo nakou takovou velkou vec tak te doprava vyjde na 40 000 a v tom je zahrnuty vsecko kontak atd.ale ma to jeden hacek s autama musis si pronej zajet az do hamburgu nebo belgie coz je dalsich 40 000 za dopravu,aby ti to sem nekdo dotahl jako treba ten bagrik a tak.ale mali veci jao treba volanty,filtry a jiny krami te vyjdou nanejvis 300-500 korun za dopravu coz neni moc
Jo, od urcite ceny, ale ta cena je hodne nizka, nevim presne jaka je (ale asi kolem 30USD) a rika se tomu darkovy balicek.... Jinak pokud kupujete veci ze zemi EU, tak clo se samozrejme neplati.
proto bych to chtel vzit z de jenze nvm jak na to kamarad tam delal takze v tom problem nebyl privezl mi odtud cely podvozek za 1/2 ceny co je tady u nas, ale firma ve ktery delal tak zkrachovala takze sem prisel o dodejce, tak bych rad nekoho nasel kdo to bere z nemec protoze tem smradum skopcackym se to nechce posilat z nemecka
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.