Dobrý den majitelům vozů kabrio nabízím speciální nabídku - není to snadné tento materiál sehnat proto prosím admina pokud bude chtít tento příspěvek smazat ať mě kontaktuje a můžeme se nějak domluvit. díky
Fólie (slída) se používá na zadní okna kabrioletů, které nemají zadní okno ze skla.
Více info na http://www.autocult.cz - sekce extra
Materiál, který se používá na výrobu fólie ( slída ) na zadní okna kabrioletů je o síle 1mm a rozměrech 50x110cm a je naprosto čirý. Fólie ( slída ) je velmi odolná proti mechanickému poškození. Při úplném zlomení a opětovném narovnání nezůstává žádné poškození. Fólie ( slída ) na zadní okna kabrioletů je také odolná proti povětrnostním vlivům, avšak výrobci kabrioletů nedoporučují stahovat střechu při teplotách nižších než 5°C.
Osobně tuto fólii na zadním okně kabrioletu používám a jsem s ní velmi spokojen.
Zboží je stále skladem a ihned k odběru.
Cena 600kč + 150kč poštovné a balné
folie na zadní okno kabrioletu
folie na zadní okno kabrioletu
Naposledy upravil(a) Autocult dne 19 úno 2010 18:03, celkem upraveno 1 x.
- Lubec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1983
- tel.:: 911996666
Re: folie na zadní okno kabrioletu
je fajn ze to aktualizujes ja ta uz mam v zalozkach,ale zatial mi staru este nikto nerozrezal
V jednoduchosti je krása
Re: folie na zadní okno kabrioletu
jj snažím se at je to vidět pro nové kluky a pro nové zájemce kteří přes zimu nevydželi mít kabrijko schované v garáži hihi
změna ceny na 600 ale kvalita stále špičková
změna ceny na 600 ale kvalita stále špičková