Koupě auta na díly
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Koupě auta na díly
Tohle bude směřováno asi především na Huga:
Když kupuješ auto na díly jak to řešíš papírově? Necháš to přepsat na sebe a pak jakože ekologicky zlikviduješ nebo rovnou prodávajícímu zařídíš ten papír a pak už nic neřešíš?
Jo a je možnost odhlásit auto které bylo ekologicky zlikvidováno a pak ho třeba za pět let zas přihlásit? - převařit plech s vinem na nový techničák asi že? :lol:
Když kupuješ auto na díly jak to řešíš papírově? Necháš to přepsat na sebe a pak jakože ekologicky zlikviduješ nebo rovnou prodávajícímu zařídíš ten papír a pak už nic neřešíš?
Jo a je možnost odhlásit auto které bylo ekologicky zlikvidováno a pak ho třeba za pět let zas přihlásit? - převařit plech s vinem na nový techničák asi že? :lol:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
Tak auto které ekologicky zlikviduješ a odhlásíš už přihlásit nejde, to je přeci blbost aby šlo...
někdy ukecám majitele at si doklady nechá a když už je tedy dostanu k autu , bud ekologická likvidace a nebo když je třeba pěkná bouda , nechám jí za pakatel peněz i s dokladama abych se toho zbavil bez starosti....
cena auta na díly? nevím, to je na kupujícím kolik za to je ochotnej dát...
někdy ukecám majitele at si doklady nechá a když už je tedy dostanu k autu , bud ekologická likvidace a nebo když je třeba pěkná bouda , nechám jí za pakatel peněz i s dokladama abych se toho zbavil bez starosti....
cena auta na díly? nevím, to je na kupujícím kolik za to je ochotnej dát...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
no když si vemeš že GTI koupí za 6.000 + nějaké papírování něco stojí...franus píše:Tak musi byt nejaky cenovy strop, aby se ti ty penize vratily, nez to, kolik jsi ochotny za to auto dat. Netajnustkar a prozrad nam to
- 3000 kola
- 2000 spoilery když se zadaří
- 1000 nějaké věci z interiéru
- 1000 šrot
To je nutnost co z toho musíš podle mě dostat...
ostatní už ti jde do kapsy... :lol:
jenže za přepis dáš 800 + něco tě bude stát ekologická likvidace...
Hugo: To se ti někdy povedlo že si majitel nechal papíry a odhlašoval si to sám?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
no jo, povedlo, nabulikoval jsem mu že je třeba ještě někomu prodá a že já mu dám stejný peníze i bez papírů že mi jsou stejně k ničemu...
já netajnůstkařim, jen nerozhlašuji kde co a za kolik kupuju, nevim proč bych to taky měl dělat, to musíš vědět ty za kolik koupit , jestli použiješ díly nebo ne, jestli ti to k něčemu bude nebo ne.... A když prodáš zase díly které nepotřebuješ jestli se ti to vyplatí
já netajnůstkařim, jen nerozhlašuji kde co a za kolik kupuju, nevim proč bych to taky měl dělat, to musíš vědět ty za kolik koupit , jestli použiješ díly nebo ne, jestli ti to k něčemu bude nebo ne.... A když prodáš zase díly které nepotřebuješ jestli se ti to vyplatí
www.peugeotdilykocbere.cz
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, proč říkat cenu když je to individuální.
já koupil auto, na kterém byly nové díly a jen za ty díly bych dal víc než za celé auto, díly jsem si dal na svý a zbytek prodal...
ale asi bych nekoupil auto čistě na kšeft, vždy jen, že z toho použiju nějaké díly a pak je třeba zvážit, jestli se to vyplatí nebo ne. většinou jo
já koupil auto, na kterém byly nové díly a jen za ty díly bych dal víc než za celé auto, díly jsem si dal na svý a zbytek prodal...
ale asi bych nekoupil auto čistě na kšeft, vždy jen, že z toho použiju nějaké díly a pak je třeba zvážit, jestli se to vyplatí nebo ne. většinou jo
za holou karoserii z 205 jsem ve sběrně dostal 1100,- a to mě ještě natáhl, ale myslím si, že pokud trefíš slušnou sběrnu tak bys za to podle mě 1300-1500,- mohl dostat taky bys mohl dostat jenom 800,- to taky záleží na výkupní ceně šrotu. a s celym autem byva problem lepší je rozebrat je tam docela dost hliníku a za hliník je docela dost