pokec o článcích zde

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Odpovědět
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

2 TomGTI:

koukal jsem na tu tvou evo 1, pěkný. jen by mě zajímalo, jak je to se šíbrem na závodnm autě? podle fotek jsem nepoznal, jestli je zavařenej, nebo je tam pořád sklo. jsem měl za to že to není zrovna dobrá věc na závoďáku střešní okno.
a že to snad ani nemůže se šíbrem dostat homologaci na závody.
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

zoby píše:2 TomGTI:

koukal jsem na tu tvou evo 1, pěkný. jen by mě zajímalo, jak je to se šíbrem na závodnm autě? podle fotek jsem nepoznal, jestli je zavařenej, nebo je tam pořád sklo. jsem měl za to že to není zrovna dobrá věc na závoďáku střešní okno.
Ja bych dodal, ze je to auto na amaterske zavody, ktere nemusi splnovat FIA homologaci, takze predpisy jsou takove volnejsi, takze by to nemelo vadit. Navic se mi zda, ze na EVO1 maji prinytovany plech. Nebo jsem to videl nekde jinde?
Obrázek
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

franus píše:
zoby píše:2 TomGTI:

Ja bych dodal, ze je to auto na amaterske zavody, ktere nemusi splnovat FIA homologaci, takze predpisy jsou takove volnejsi, takze by to nemelo vadit. Navic se mi zda, ze na EVO1 maji prinytovany plech. Nebo jsem to videl nekde jinde?
jj, to je mi jasný, že při amatérech se tohle neřeší :-)
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Zoby:sklo ze šíbru je pryč jak psal Franus,je tam daný místo něj plech,bylo to všechno trochu na rychlo takže takové provizorní řešení.Jinak na "amatérských závodech"(velké uvozovky) :D , ale když je v autě rám tak mít ještě šíbr ze skla nad hlavou je trochu divné ale je na každém jesli si chce nechat na hlavu vysypat sklo nebo ne (už jsem několik aut viděl),jinak v pravidlech na oněch amaterských závodech je šíbr v závodním autě zakázán takže se to taky trochu řeší :D
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

To, ze by se mi na hlavu vysypalo sklo bych jeste nejake prezil, horsi by bylo, kdy se ti pri nejakem kotrmelci dostale ruka z auta ven a skoncila by rozmackla mezi mezi strechou a silnici.
Jen tak bokem. Videl jsem on-board P. Valouska, jak boural se Lancerem EVO, nekolikrat sel pres strechu a jak to s nim v aute hazelo, tak se rukou strefil do spony sestibodoveho pasu a spona se rozepla, nastesti to bylo tesne predtim, nez se auto zastavilo.
Obrázek
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

ou asi nic prijemneho :shock:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

to jo nahoda je blbec to sem si taky jednou rikal co kdyz nahodou se trefis a pas se rozepne.ale jak rikas ta ruka z auta kamosovy se to stalo kdyz prevratil auto dost dlouho stim mel problemi furt nosil ortezu :wink:
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

vincent píše:to jo nahoda je blbec to sem si taky jednou rikal co kdyz nahodou se trefis a pas se rozepne.ale jak rikas ta ruka z auta kamosovy se to stalo kdyz prevratil auto dost dlouho stim mel problemi furt nosil ortezu :wink:
někdy mi připadá že žiješ v nějaké kaskadérské rodině...dyť ty máš samé kámoše co převrací auta na střechy, ty převracíš auta na střechu...safra :twisted:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Marcell
Prudič
Prudič
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcell »

renm píše:
vincent píše:to jo nahoda je blbec to sem si taky jednou rikal co kdyz nahodou se trefis a pas se rozepne.ale jak rikas ta ruka z auta kamosovy se to stalo kdyz prevratil auto dost dlouho stim mel problemi furt nosil ortezu :wink:
někdy mi připadá že žiješ v nějaké kaskadérské rodině...dyť ty máš samé kámoše co převrací auta na střechy, ty převracíš auta na střechu...safra :twisted:
Presne, Vincent to je samej zajimavej zazitek. Nemas kamose arabskyho sejka? Ze by trochu zasponzoroval nas klub :lol: :lol:

ps.: Vincente, skus aspon trosku pouzivat carky, tecky a otazniky. Obcas ty tvoje prispevky na prvni precteni nechapu :D :D :lol:
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

no kdyby si vedel co mam vsecko za prihody a to od kamosu.ani ne kaskaderska rodina,ale kdyby si znal ty kamose tak dlouho jako ja tak by ses tomu ani nedivil nebo tady mas par fotek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Milhaus
Club admin
Club admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

vincent píše:no kdyby si vedel co mam vsecko za prihody a to od kamosu.ani ne kaskaderska rodina,ale kdyby si znal ty kamose tak dlouho jako ja tak by ses tomu ani nedivil nebo tady mas par fotek

http://www.peugeot205club.com/soubory/bahna16.jpg
www.peugeot205club.com/soubory/Snímek 231.jpg
www.peugeot205club.com/soubory/Snímek 003.jpg
a povinně si přečti tohle - http://www.forum205club.ic.cz/forum/vie ... php?t=1204
to už je podruhý co ti to spravuju :wink:
________
Fabia 1,9 | SDI |
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od vincent »

tak pardoooon no.ja se zkusim polepsit :wink:
Milhaus
Club admin
Club admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

TomGTI:
To je ten kit gutmann od toho člověka na kterého se tady nepěje chvála? Co plánuješ za finál barvu? A co naše logo clubu, bude tam mít taky někde místo? :twisted:
________
Fabia 1,9 | SDI |
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

Tome, ta spoluprace s mk-racingem bude nejaka hlubsi, nebo jen na urovi zakaznik - klient?
Obrázek
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Renm:Ano ten kit je od toho člověka co se tady na něj tak plivalo.Jenom chci říct aby to někdo nepochopil špatně,kit se nepředělával z důvodů špatné kvality ale kvůli rozšíření,jinak kvalita není zase tak strašná jak tu někdo psal,kit dorazil za dva týdny tak nevím nevím co měl Hugo Boss za problém,a chci ujistit všechny přítomné kteří tady vedli absurdní spekulace o nějáké dovážce z Polska že je to hovadina.Auto bude bílé v továrních barvách.Na logu clubu se můžeme domluvit.

franus:Tuto sezonu pojedeme v týmu MK-RACING.
Odpovědět