Klobe píše:tak po dlouhé odmlce ( PC na opravě a následně zrušený špatného internetu O2 a zhánění nového a následně týdenní přemlouvání chlapa at nám ho dojde zapojit ) jsem konečně on-line.
aby se neřeklo tak jsem hodím pár foteček mého nově zakoupeného auta, dále se dívám po inzerci a sháním peugeot 405 TD new model, který je naprosto čistý co se týče papírů a ve 100% stavě za který jsem ochoten zaplatit.
co se týče mojí mazdy tak je to 1.5 16v a podvozkově je parádní, to auto drží neskutečně ale na druhou stranu je to strašně tvrdé i podvozek je dost nízko a často škrtám( a to mám chatu v horách )
po motorové stránce je v pohodě, žádný závodák ale ani žádná brzda provozu. už mám nalítáno 3500km bez závady což se mě u mého pažouta nikdy stát nemohlo
nejhorší nevýhoda je koroze, zlatý pug kde jsem měl rok a půl odlouplý lak a nic. tady dost nahnívají hrany dveří a lemy ale s tím jsem počítal.
Jeden takový zvláštní stroj jmenem auto mě stojí v garáži Akorád že 2.0 V6.Hrozný auto Malé auto ale ještě větší motor
tak jedna strana je už snížená pro remcaly, níž už to nechci, teď když lehnu pod auto tak rameno je hezky vodorovně ( origo bylo asi tak v úhlu 15 stupňů) a stejně to ještě trochu padne s míčkem pod kapotou...