jo ty myslis,serie srot atd tak to treba u skodovky mas taky strach a nemusi mit zadny upravy.hlavne kdyz predjizdis a chces udelat misku a udelas hada
To tema se ubralo uplne nekam do pr...chtel bych videt jak řídíte 205ku se 400 koni,to je fakt blbost... na tohle auto je i 120 dost.. to auto je papír,koukněte se na crach test...
Anonymous píše:To tema se ubralo uplne nekam do pr...chtel bych videt jak řídíte 205ku se 400 koni,to je fakt blbost... na tohle auto je i 120 dost.. to auto je papír,koukněte se na crach test...
tak tak, bavíte se tady o škodovkách a kadetech ale uvědomte si že 205ka na tom není o moc líp, možná i hůř ...Je stejně nebezpečná jak motorka s tím rozdílem že je větší takže máte větší možnost že vás něco trefí.... :lol:
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
No, kdyz budes jezdit tak aby te nic netrefilo... :D Je to hodne o rozumu...
Treba ja bych ve svy 205ce takovejch 180 koniku uvital (+ dobrej podvozek)
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
Marcell píše:No, kdyz budes jezdit tak aby te nic netrefilo... :D Je to hodne o rozumu...
Treba ja bych ve svy 205ce takovejch 180 koniku uvital (+ dobrej podvozek)
Anonymous píše:To tema se ubralo uplne nekam do pr...chtel bych videt jak řídíte 205ku se 400 koni,to je fakt blbost... na tohle auto je i 120 dost.. to auto je papír,koukněte se na crach test...
řekl bych že 400koní je z Mi16ky nemožné dostat...
jinak je to totální blbost 400konový motor v tomhle autě... 220koní které se dají z mi16ky vytlačit je doopravdy hodně postačující a luxusní, většina z vás by to ani nedokázala využít... ono totiž stačí jen ta mi16 v serii