tak to jsem čekal že bude jeden za 2000kč. už jsem jim napsal tak uvidímevinorak píše:proč? jsou to normální plynokapaliny, se standartní tuhostí a jeden vyšel na
Cena za 1ks zadniho tlumice: 1440,- Kc
http://www.tlumice-bilstein.cz/
červený ďábel CTI - Gutmann Look?
Re: červený ďábel CTI
tak na zadní nápravě už mám nový tlumiče KYB Exel G (díky Lukaši) na přední nápravu jsem dal tlumiče (které mají nejlepší léta za sebou) a pružiny z 309GTi předek o 1cm klesl. co jsem koukal do příručky tak mezi prahem a silnicí má být vzadu 165mm a to mám takže zadek už řešit nebudu. Jinak jsem zjistil že mi na levý straně odešlo rameno a tyčka stabilizátoru. tak jsem objednal rovnou nový ramena a tyčky stabilizátoru a taky horní uložení tlumičů. Vrátím tam ty původní tlumiče (jsou to nějaký žlutý alka zatim drží) co tam byly a dám na ně pružiny z 309tky.
tyhle díly půjdou zítra do auta plus nový uložení stabilizátoru
- Přílohy
-
- P1020990.JPG (138.7 KiB) Zobrazeno 2966 x
ramena jsem kupoval v automediku cena byla 1900Kč/kus na pytlíku je značka HS tak jsem zvědavej kolik vydrží
měl jsi napsat, mrknul bych se za kolik bych je dokázal sehnat, ale určitě by to bylo o dost levněji. Jinak co tlumiče spokojenost?Hroche píše:ramena jsem kupoval v automediku cena byla 1900Kč/kus na pytlíku je značka HS tak jsem zvědavej kolik vydrží
s tlumičema zatím spokojenost a s dílama nechci tě moc protežovat už takhle máš u mě službičku
V pohodě jsem rád, že pomůžu. Já třeba dneska objednával ramena pro sebe a cena zhruba 600 bez DPH za kus (výroba v Německu, žádnej Starline apod). Ale tak to je non Gti to bude ještě o něco levnější než by byly ty co máš ty.Hroche píše:s tlumičema zatím spokojenost a s dílama nechci tě moc protežovat už takhle máš u mě službičku
tak dneska se makalo na autě rozebral jsem přední nápravu vynadal mcpersny vyměnil ramena za nový táhla stabilizátoru a dal jsem nový uložení stabilizátoru ale bohužel jsem se zasekl na robírání mcpersnů aby se vyměnilo horní uložení. pokračovat se bude až zítra
zasloužená odměna příprava na sraz
- Přílohy
-
- P1020995.JPG (267.53 KiB) Zobrazeno 2894 x
- Max
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 733332171
- Kontaktovat uživatele:
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP.
PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není
PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno
PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D
PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno
PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není
PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno
PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D
PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno
PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
o víkendu proběhla malá repase přední nápravy. vyměnil jsem ramena, spojovací tyčky stabilizátoru, uložení stabilizátoru (nevím na co sis Vino stežoval mě to šlo dobře ) a horní uložení tlumičů. Udělal jsem geometrii a to se to pěkně jezdí nikde nic nemlátí až na to hučení poloos už si říkají o výměnu. Do zimy musí vydržet.
jinak to povolování matek na horním uložení byl pěknej porod. Ještě že mi pomohl táta. S nářadím jako je bruska vrtačka sekáč a kladivo se nekamarádím zato táta stím umí moc dobře . Díky tati
jinak to povolování matek na horním uložení byl pěknej porod. Ještě že mi pomohl táta. S nářadím jako je bruska vrtačka sekáč a kladivo se nekamarádím zato táta stím umí moc dobře . Díky tati
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
to huceni nebudou poloosy, ale loziska. Poloosy krupou a tukaj, ale nehucej
jinak to mas moc pekny
jinak to mas moc pekny
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
já to ale měnil na non gti nápravě, tam to bylo peklo
špatně jsem to popsal jsou to poloosy když jsem to měl rozebraný tak jsem zkoušel jejich vůli a už tam je.drakenx700 píše:to huceni nebudou poloosy, ale loziska. Poloosy krupou a tukaj, ale nehucej
jinak to mas moc pekny
a ložiska už po třech letech taky mají něco najeto
Jinak mě napadlo že bych udělal přestavbu těhlice ložiska poloosy na silnější (88, 93Kw) co vy na to?