náplň převodovky
-
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
náplň převodovky
kolik je náplň a kudy jí tam nalejt ?
205 momentálně nemam, ale až vyrostu pořídim gti s MI16
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: náplň převodovky
2l, z boku je zátka
- trawis
- Uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Tomas
2l.
Ale mna by zaujimalo.leje sa to cez tú plastovú zátku?a dokáže prevodovka zniest viac oleja alebo sa mi to len vidí sa mi zdá že to zožralo trochu viac ale neskusal som kolko sa mestí.kde je vlastne ten kontrolný uzáver tiež som menil prevodový olej ale nejako do detailu som to neskúmal.tak chcem to mat na poriadku ako to ma byt tak sa pre istotu pítam
Ale mna by zaujimalo.leje sa to cez tú plastovú zátku?a dokáže prevodovka zniest viac oleja alebo sa mi to len vidí sa mi zdá že to zožralo trochu viac ale neskusal som kolko sa mestí.kde je vlastne ten kontrolný uzáver tiež som menil prevodový olej ale nejako do detailu som to neskúmal.tak chcem to mat na poriadku ako to ma byt tak sa pre istotu pítam
- Venkovak
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Kamil
- tel.:: 603302746
- Kontaktovat uživatele:
Jo vejdou se tam 2l,to je postačující a vždy dolévám přes horní plastový šroub,který zaslepuje otvor pro lanko zpátečky.Kdo má kroužek,tak nejlíp vyndat lanko nebo je tam ještě jeden odvětrávací otvor.
A když se na převodovku koukneš od kola,tak by dolejvací a zároveň kontrolní šroub měl být na levé straně zhruba ve výšce poloosy.
A když se na převodovku koukneš od kola,tak by dolejvací a zároveň kontrolní šroub měl být na levé straně zhruba ve výšce poloosy.
Náhradní díly na většinu vozidel,i originál.
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..