Poloosa
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: Poloosa
no právě u 1.1 to bylo jednoduchý. Rozklepal se plech u vnitřního kloubu, sundala se jedne seigrovka a vnitřní klou byl dole a zbyla jenom tyč s vnějšim kloubem. No ale když jsem koukal, že se dá vnější kloub u gti koupit samostatně, tak to přece musí jít rozebrat nebo ne??
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám jsou údajně dva typy poloos,ješdna jde rozdělat a druhá ne.Jinak Womecu pokud tvůj známý co ti servisuje auto, "myslíš" dokáže složit nesložitelný homokineťák tak je asi čaroděj,neboj zkoušelo nás to více lidí to složit,co si myslím mají dost praxe,zkušeností a schopností,jen mimo dělali jsme to v autorizovaném servise Renault.Aby to nebylo jako z Hálou že má všechno zapsané v techničáku a je to originál Gutmann a nakonec velký prďanec.
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
ten servisak je zrovna ten chlap od ktereho ma to info o tom mojim aute a i jezdil s halou zavoidy jako spolujezdecTomGTI píše:Jak říkám jsou údajně dva typy poloos,ješdna jde rozdělat a druhá ne.Jinak Womecu pokud tvůj známý co ti servisuje auto, "myslíš" dokáže složit nesložitelný homokineťák tak je asi čaroděj,neboj zkoušelo nás to více lidí to složit,co si myslím mají dost praxe,zkušeností a schopností,jen mimo dělali jsme to v autorizovaném servise Renault.Aby to nebylo jako z Hálou že má všechno zapsané v techničáku a je to originál Gutmann a nakonec velký prďanec.
VTS powa
A uz je to tu zase, 2. zavada a samozrejme praskla manzeta. Tak jsem si pekne koupil novou a pri sundavani si rikam, jak se ten homokinetak kur** sundava, tak si dam celou tu poloosu do sveraku a nemuzu na to prijit, az tedka se doctu, co zas ti zkur*eny, de*ilni francouzi vymysleli, to jsem jeste nevidel!!! Proste jak se rika, francouzky auto dobry tak max hodit ze strane...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se Ti tady nelíbí, tak sem nepiš takový sračky. Jestli nemáš rád Peugeoty, tak toho svého prodej a jezdi si tou úžasnou Mazdou.fejmus píše:A uz je to tu zase, 2. zavada a samozrejme praskla manzeta. Tak jsem si pekne koupil novou a pri sundavani si rikam, jak se ten homokinetak kur** sundava, tak si dam celou tu poloosu do sveraku a nemuzu na to prijit, az tedka se doctu, co zas ti zkur*eny, de*ilni francouzi vymysleli, to jsem jeste nevidel!!! Proste jak se rika, francouzky auto dobry tak max hodit ze strane...
PS: Než se jdu do něčeho hrabat, tak se nejdřív dobře informuju, pak teprve koupím potřebné díly ..……. asi nejsem tak inteligentní jako Ty, abych hned letěl pro novou manžetu.
- powl
- Uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Pavel
- tel.:: 0
Už jen Xsara 1,8 8V
1986 Nissan Patrol 3,3 TD Wagon - nedám si pokoj
Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny!
1986 Nissan Patrol 3,3 TD Wagon - nedám si pokoj
Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny!