otazka pro odborniky
otazka pro odborniky
Ahoj tak kde začít...mam otazku okolo zadní napravy na 205...koukal jsem jak jde torzka ven zpetnym kladivem..ja to udelal jinak a snižil krasne 205tku:) ale dotaz zni..jak jsou zajistena ty kyvne zadni ramena aby se nevysunuly z trubky zadní napravy???drží to jen tlumiče??ja zvedl auto povolil na torzkach 13matky sundal tlumice,a vyklepl rameno..nebo jak to nazvat...šlo to lehce..přizvedl rameno a na torzce to udelalo 2 zuby a zaklepl rameno i z torzkou nazpět..to same na druhé straně.po složeni auto krasne nizko..ale ted me zajima at v zatačce mi nevyjede raminko:)
- rossi
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Zdenek
- tel.:: 720565731
- Kontaktovat uživatele:
Re: otazka pro odborniky
Ramena ti tam drzi torzni tyce maloobsahy nemely stabilizator. ten se tam da pridelat a prochazi tou silnou trubkou co jsou v ni loziska. A to ti doporucuju zadek se v zatace nekrouti jak modelka a potom ti to ten stabilizator taky bude drzet
Rossi 205 1.1 44kw 91rv niní z motorem 1.4 55kw a GTI napravou
je to tak jak píš rossi torzky a stabilizátor drží ramena s nápravnicí pohromadě
ale ty torzky tam nejsou nijak prisroubovane...jen ta matka na trinactku klic,ale tu povolim a ten steft nebo sroub je volny vubec neni vazany na tu torzku...a kdyz bouchnu do ramena tak mi ta torzka na proti strane pekne vyleze..samozrejme mam tlumič pryč..tak nevim
- rossi
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem tomu neveril ale na aute to bylo 150 000km bez stabilizatoru a nikdy to neupadlo. tak to proste funguje
ja tam mam stabilizator..to nebyl problem dodelat:) tak snad mi to vydrzi_) a nerozjedou se mi kolecka od sebe..
- rossi
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Urcite nedanda píše:ja tam mam stabilizator..to nebyl problem dodelat:) tak snad mi to vydrzi_) a nerozjedou se mi kolecka od sebe..