Alu speedline-jejich zapsání
- ToMm176
- Uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Tomas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alu speedline-jejich zapsání
Tak z Peugeotu jasná a stručná odpověď. 15" kola nelze dopsat
bejvával tátův-Peugeot 205 GRD
moje-Peugeot 306 (1,6 65kW)
Takže jsem zkoušel dekru a ani tam jsem neuspěl. V týhle republice když někdo chce něco legálně, tak má holt smůlu... Takže dál budu jezdit na 15" a na papíry kašlu. Jediná možnost je, sehnat stejný auto, který to má v TP zapsaný a pak by na dopravce neměl být problém, ale to je u 309 44kW nereálný.ToMm176 píše:Tak z Peugeotu jasná a stručná odpověď. 15" kola nelze dopsat
- ToMm176
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že jediný způsob je sehnat kola s typovým listem
jj to samý mi řekl technik od dekry. Pokud vím, tak ani žádný 15" kola pro 309 s TL nejsou nebo jsem alespoň žádný nenašel.ToMm176 píše:Myslím,že jediný způsob je sehnat kola s typovým listem
- ToMm176
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
na alcar.cz je maj v konfigurátoru pro 309 tak k nim určitě vydávají i TL
jj už jsem našel i jinde, ale cenovka cca 2000 za kolo... Uvidím časem, možná je vezmu. Nebo nechtěl by do toho jít ještě někdo? Že by se to koupilo dohromady? Já totiž na 100% chci zůstat u origo speedů takže bych je kupoval jenom kvůli TL.ToMm176 píše:na alcar.cz je maj v konfigurátoru pro 309 tak k nim určitě vydávají i TL
- ToMm176
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ve více lidech by to mohlo být přijatelnější, za podmínky,že k tomu vydají TL i na ty ostatní autalukas309 píše:jj už jsem našel i jinde, ale cenovka cca 2000 za kolo... Uvidím časem, možná je vezmu. Nebo nechtěl by do toho jít ještě někdo? Že by se to koupilo dohromady? Já totiž na 100% chci zůstat u origo speedů takže bych je kupoval jenom kvůli TL.ToMm176 píše:na alcar.cz je maj v konfigurátoru pro 309 tak k nim určitě vydávají i TL
Zkusil jsem jim napsat tak uvidím, co mi odpoví.
Takže teď jsem mluvil s prodejcem kol a v podstatě to není problém, ale je tu jedno ale.
Sada se může koupit jedna a k ní se vydá automaticky typový list, ale další typový list stojí 1000 Kč bez DPH. (tím se brání individuálnímu dovozu).
Takže otázka je jasná, je tu někdo, kdo chce mít v TP zapsaný 6x15 (origo speedy) a k nim i alternativní gumy?
Jsem ochoten do toho jít za předpokladu, že nás bude víc a podělíme se o náklady.
Sada se může koupit jedna a k ní se vydá automaticky typový list, ale další typový list stojí 1000 Kč bez DPH. (tím se brání individuálnímu dovozu).
Takže otázka je jasná, je tu někdo, kdo chce mít v TP zapsaný 6x15 (origo speedy) a k nim i alternativní gumy?
Jsem ochoten do toho jít za předpokladu, že nás bude víc a podělíme se o náklady.
Takže jednalo by se o kola Brock Matrix 6x15" 4x108 ET18 (speedy mají ET 19, ale ten 1mm asi nikdo nikdy řešit nebude)
Cena 1 kusu disku je 2097 Kč
Sada 4 disků tedy 8388 Kč + 250 Kč doprava.
k nim vystaví 1 typový list zdarma. Každý další typový list 1200 Kč s DPH
Pokud by nás bylo víc, spočítaly by se celkové náklady a to se dělilo počtem lidí. Samozřejmě bych nejdříve zjistil, jestli je možné pro vaše auto vystavit TL. Po celém procesu zapsání kol se můžou prodat a částka by se rozdělila mezi ostatní (pokud by je někdo nechtěl, to by se potom domluvila cena).
Jsem ochotný si s tímhle vším dát zadarmo práci, ale je nutný aby nás bylo víc, protože to není zrovna nejlevnější řešení. Bohužel jiné neexistuje.
Ještě zkusím zjistit, jestli se nedělají nějaké s ET 19. Nebo alespoň moje speedy mají ET 19.
Pokud by nás bylo víc, spočítaly by se celkové náklady a to se dělilo počtem lidí. Samozřejmě bych nejdříve zjistil, jestli je možné pro vaše auto vystavit TL. Po celém procesu zapsání kol se můžou prodat a částka by se rozdělila mezi ostatní (pokud by je někdo nechtěl, to by se potom domluvila cena).
Jsem ochotný si s tímhle vším dát zadarmo práci, ale je nutný aby nás bylo víc, protože to není zrovna nejlevnější řešení. Bohužel jiné neexistuje.
Ještě zkusím zjistit, jestli se nedělají nějaké s ET 19. Nebo alespoň moje speedy mají ET 19.
- Přílohy
-
- Brock_matrix.jpg (45.38 KiB) Zobrazeno 5355 x
- ToMm176
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A zkoušel jsi ten alcar? Kámoš si koupil nějaký starší kola na octávii a zadarmo mu k nim vystavili typovej list, jen si teď nepamatuju jaký má kola.lukas309 píše:Takže jednalo by se o kola Brock Matrix 6x15" 4x108 ET18 (speedy mají ET 19, ale ten 1mm asi nikdo nikdy řešit nebude)
To jsem zatím nezkoušel, kdyžtak jim zkusím napsat a uvidíme co odepíšou. Stejně teď ještě dojezdím a chtěl bych to řešit příští rok na jaře než dám letní.
Takže v alcaru mají jenom 6,5x15 ET15 takže to pro nás bohužel není :-(
- ebarta1
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Vlado
zkus ještě to nejjednodušší a nejlevnější řešení, mě to takhle vyšlo s dvojkou golfem, motor 1.3
jel jsem na evidenčku s alu 15" x 7" et 33, pneu 195/50 R15 a napsali mi neschváleno, tak jsem jel na úřad s knížkou jak na to, tý paní jsem ukázal tabulku s rozměrama kol a pneu a za obrovskou čokoládu mi napsala rozměr alu a pneu i s étéčkem do techničáku, napsala mi tam ty údaje z evidenčky
a když sebou vezmeš nejakou fotku z katalogu kde jsou ty kola na autě vyfocený, tak by to mohlo vyjít
jel jsem na evidenčku s alu 15" x 7" et 33, pneu 195/50 R15 a napsali mi neschváleno, tak jsem jel na úřad s knížkou jak na to, tý paní jsem ukázal tabulku s rozměrama kol a pneu a za obrovskou čokoládu mi napsala rozměr alu a pneu i s étéčkem do techničáku, napsala mi tam ty údaje z evidenčky
a když sebou vezmeš nejakou fotku z katalogu kde jsou ty kola na autě vyfocený, tak by to mohlo vyjít
Peugeot 205 GTi ´89