Čep ramene
-
- Uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 605254254
Čep ramene
Zdárec, víte někdo kde koupit svislý čepy na nalisování do ramene? mam obyč. ramena (1,9D)
Re: Čep ramene
Přesně tak, mění se celý rameno. U 1.9D jsou obyčejný ramena ne? Ty ani nejsou tak drahý (v porovnání s trojúhelníkovejma z GTI) .
-
- Uživatel
Jo to jsou určo levnější, jenže mě jebe že sem koupil ramena Delphi po cca 1 000,- za jedno a po 7měsících/20 000km je to skoro na výměnu
Jaký ramena kupujete vy? + zkušenosti?
No já mám třeba MEYLE a na stavitelném podvozku zatím drží. Ono jako ani DELPHI není špatný, ale prostě na našich silnicích je jedno jaký ramona dáš, protože odejdou všechny.afane píše:Jo to jsou určo levnější, jenže mě jebe že sem koupil ramena Delphi po cca 1 000,- za jedno a po 7měsících/20 000km je to skoro na výměnu
-
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
koupil sem jetou nápravu s ramenama v cajkuafane píše:Jaký ramena kupujete vy? + zkušenosti?
205 momentálně nemam, ale až vyrostu pořídim gti s MI16
-
- Uživatel
Jasný, takže na užitkáče půjde Starlinelukas309 píše:No já mám třeba MEYLE a na stavitelném podvozku zatím drží. Ono jako ani DELPHI není špatný, ale prostě na našich silnicích je jedno jaký ramona dáš, protože odejdou všechny.afane píše:Jo to jsou určo levnější, jenže mě jebe že sem koupil ramena Delphi po cca 1 000,- za jedno a po 7měsících/20 000km je to skoro na výměnu
Jasný, takže na užitkáče půjde Starline [/quote]
No starline bych zrovna nedával. MEYLE je celkem dobrá značka (vyrábí se v Německu a mají i řadu HD (ta se bohužel na tyhle peugeoty nedělá) a to je špička. Jinak podle testů by to mělo být srovnatelný třeba s FEBI.
Kdyby jsi chtěl, tak ti je můžu sehnat za 896 Kč (doporučená prodejka je 1600)
No starline bych zrovna nedával. MEYLE je celkem dobrá značka (vyrábí se v Německu a mají i řadu HD (ta se bohužel na tyhle peugeoty nedělá) a to je špička. Jinak podle testů by to mělo být srovnatelný třeba s FEBI.
Kdyby jsi chtěl, tak ti je můžu sehnat za 896 Kč (doporučená prodejka je 1600)
-
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
na aukru je sada za 1200,- to vychází líp ja starlineafane píše:Jasný, takže na užitkáče půjde Starline
205 momentálně nemam, ale až vyrostu pořídim gti s MI16